Aanbieding!

Entreeticket Steinerbos Belevenispark

8,50

Dagje weg > Sport en spel Entreeticket Steinerbos Belevenispark Sport en spel Koop je tickets met [korting] korting. 3 maanden geldig. Tickets direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket Steinerbos Belevenispark

Prijs elders gezien voor: 12.50

Je ontvangt dit met een korting van ca: 32%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 8.50

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Steinerbos Belevenispark!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket Steinerbos Belevenispark

Koop je tickets met [korting] korting. 3 maanden geldig. Tickets direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar.

Categorie: Sport en spel

Steinerbos Belevenispark in Limburg ligt middenin het groen en is maar liefst 33 hectare groot. Al 75 jaar is het Steinerbos een begrip in Limburg. Het is dé plek waar iedereen op adem kan komen. In het Steinerbos kun je klimmen, klauteren, zwemmen en roeien. Je kunt zelfs racen op de skelterbaan! Volg het blotevoetenpad om vervolgens op een boomstam te balanceren in de natuurspeeltuin. Spring meters hoog op het springkussen om vervolgens een duik te nemen in het buitenbad of te knuffelen met de dieren op de kinderboerderij. Speel ook een potje midgetgolf op de outdoor midgetgolfbaan. Deze beschikt over maar liefst 9 holes. Durf jij te glijden van de reuze glijbaan? 

Bezoek ook de brasserie, het horecapunt of de binnenspeeltuin voor een hapje en een drankje. Op deze plaatsen is het nuttigen van eigen eten niet toegestaan. In de rest van het park is dit wel toegestaan.

Benieuwd wat er allemaal te doen is? Bekijk hier de plattegrond.

Met de voucher heb je toegang tot het Speelbos, Eekie’s avonturengolf, blotevoetenpad, natuurspeeltuin, kinderboerderij, skelterbaan, reuzeglijbaan, reuze springkussen, roeivijver, buitenbad en binnenspeeltuin.

Bereikbaarheid

Het Steinerbos beschikt over royale mindervalide parkeerplaatsen direct aan de ingang van het zwembad en speelpark. Parkeren is gratis. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Steinerbos.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie