Hellendoorn park

Vakantiepark Hellendoorn

25 mei 2023 Door admin Uit

Vakantiepark Hellendoorn is een vakantiepark gelegen in de provincie Overijssel, in het oosten van Nederland. Het park bevindt zich in de buurt van het plaatsje Hellendoorn, vlakbij het gelijknamige attractiepark Avonturenpark Hellendoorn.

Vakantiepark Hellendoorn biedt verschillende accommodaties voor een ontspannen verblijf. Je kunt er bijvoorbeeld bungalows, chalets en kampeerplaatsen huren. De accommodaties zijn geschikt voor zowel kleine gezinnen als grotere groepen.

Vele faciliteiten

Het vakantiepark heeft diverse faciliteiten en voorzieningen om je verblijf aangenaam te maken. Zo is er een zwembad waar je kunt ontspannen en genieten van het water. Daarnaast zijn er speeltuinen, sportvelden en fietsverhuur beschikbaar. Ook is er een restaurant waar je kunt dineren of een drankje kunt doen.

Bekijk alle vakantie bungalows >

Aanbiedingen

Een groot voordeel van het vakantiepark is de nabijheid van Avonturenpark Hellendoorn. Dit attractiepark biedt volop vermaak voor jong en oud, met spannende attracties, shows en speelgebieden.

Omgeving

Daarnaast is de omgeving van Hellendoorn en Overijssel prachtig en biedt het vele mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Je kunt genieten van de natuur in de nabijgelegen Sallandse Heuvelrug of een bezoek brengen aan andere leuke plaatsen in de regio, zoals Zwolle of Deventer.

Kortom, Vakantiepark Hellendoorn is een leuke bestemming voor een vakantie in Overijssel, vooral als je ook wilt genieten van Avonturenpark Hellendoorn en de mooie omgeving.

hellendoorn-avonturenpark

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een attractiepark gelegen in Hellendoorn, een plaats in de provincie Overijssel, Nederland. Het park biedt een breed scala aan attracties, shows en entertainment voor bezoekers van alle leeftijden.

Het park heeft verschillende spannende attracties, zoals achtbanen, waterattracties, draaimolens en een wildwaterbaan. Een populaire attractie in Avonturenpark Hellendoorn is de Tornado, een spectaculaire achtbaan met loopings en scherpe bochten. Daarnaast is er ook een wildwaterbaan genaamd Sungai Kalimantan, waar je met een bootje doorheen kunt varen en genieten van de avontuurlijke waterstromen.

Vermaak voor jong en oud

Voor de jongere bezoekers zijn er ook speciale attracties en speelgebieden, zoals Dreumesland en het Discovery Clubhuis. Hier kunnen kinderen zich vermaken met onder andere klimtoestellen, glijbanen en interactieve speelelementen.

Naast de attracties biedt Avonturenpark Hellendoorn ook verschillende shows en entertainment. Je kunt bijvoorbeeld genieten van spannende stuntshows, live optredens en meet-and-greets met de parkmascottes.

Pretpark deal

Bestel nu jouw entree kaart voordelig in de voorverkoop!

Het park heeft diverse eetgelegenheden en horecavoorzieningen waar je kunt genieten van een maaltijd of een verfrissend drankje. Ook zijn er souvenirwinkels waar je leuke merchandise kunt kopen als aandenken aan je bezoek.

Evenementen

Avonturenpark Hellendoorn organiseert gedurende het jaar ook speciale evenementen en themadagen, zoals Halloween Nights en Zinderende Zomeravonden, waarbij het park ‘s avonds geopend is en er extra entertainment wordt geboden.

Kortom, Avonturenpark Hellendoorn is een attractiepark dat plezier en avontuur biedt voor het hele gezin. Met een verscheidenheid aan attracties, shows en entertainmentmogelijkheden is er voor ieder wat wils.