DeIjsvogel-bungalow-strandhuis

vakantiepark de ijsvogel

24 mei 2023 Door admin Uit

Vakantiepark De IJsvogel is een luxe recreatielandgoed / vakantiepark. Het is gelegen in Voorthuizen, in de provincie Gelderland, Nederland. Het park biedt verschillende soorten accommodaties aan, zoals luxe vakantiehuizen, bungalows en chalets, die van alle gemakken zijn voorzien.

Als luxe vakantiepark biedt De IJsvogel een breed scala aan voorzieningen en faciliteiten voor de gasten. Zo zijn er vaak meerdere restaurants, een zwembad, een wellnesscentrum, sportfaciliteiten zoals tennisbanen en een fitnessruimte, en diverse recreatieve activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen.

Schitterende Natuur

Het park is ook omgeven door prachtige natuur, waardoor gasten kunnen genieten van wandel- en fietsroutes in de omgeving.

Aanbiedingen

Bekijk alle bungalows >

Recreatielandgoed

Recreatielandgoed De IJsvogel biedt een scala aan accommodaties en faciliteiten voor vakantiegangers.

De IJsvogel is een groot vakantiepark dat bekend staat om zijn uitgebreide voorzieningen en activiteiten. Het beschikt over verschillende soorten accommodaties, waaronder luxe vakantiehuizen, bungalows en chalets, die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen.

Op het park vind je verschillende faciliteiten voor ontspanning en recreatie, zoals een overdekt zwembad, speeltuinen, sportvelden, fietsverhuur en een recreatiemeer. Er zijn ook diverse eetgelegenheden, zoals restaurants en een snackbar, waar gasten kunnen genieten van maaltijden en snacks.

Entertainment

Bekijk alle aanbiedingen >

Daarnaast organiseert De IJsvogel regelmatig activiteiten en entertainmentprogramma’s voor gasten van alle leeftijden. Dit kan onder andere bestaan uit sportwedstrijden, thema-avonden, kinderactiviteiten en live-entertainment.