KAMPEREN BIJ DE BOER

17 juli 2020 Door admin Uit

KAMPEREN BIJ DE BOER

FarmCamps: een onvergetelijke vakantiebelevenis vol plezier op de boerderij!

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij!

Een weekend in een luxe bungalow tent al vanaf 234,-

Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooi Hooi Speelschuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag.

Je logeert met vrienden, familie of collega’s in luxe Safaritenten, Farmtenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!

Tour de Boer

Tijdens ieder verblijf geven onze boeren en boerinnen een Tour de Boer (boerenrondleiding) over hun erf. Zij vertellen jullie graag wat zij doen, hoe zij werken en maken je wegwijs op hun boerderij.

Zo kom je op plekjes waar je eigenlijk normaal niet komt en krijg je hele bijzondere verhalen te horen over het leven op de boerderij waar je verblijft.

Dat wordt relaxt genieten

  • Actie! Op een FarmCamps boerderijvakantie zijn boerenactiviteiten voor jong en oud om spelenderwijs te leren over het leven op de boerderij.

  • Avontuur!  Geen leukere speeltuin dan een boerenerf! FarmCamps boerderijen hebben natuurlijke speeltoestellen zoals de Hooi Hooi Speelschuur, de Water Pret Weide en Tractor Banden Klimtoren.

  • Glamping! Logeren bij de boer doe je in een luxe, stoere, gezellige en compleet ingerichte Safaritent, Farmtent, Ranchtent met Hooi Hooi Badtrailer, Lodgetent of Barntent met badkamer.

  • Compleet! Alle FarmCamps boerderijen bieden goede faciliteiten en diensten; van centraal terras, kampvuur, boerderijwinkel met WiFi tot en met nette en verwarmde sanitaire voorzieningen.

  • Variatie! Je hebt de keuze uit bijzondere boerenbedrijven; van (biologische) melkveehouders tot en met akkerbouwer en schapenmelker.

Tot ziens op de Boerderij

Foto en bron Farmcamps