Aanbieding!

Workshop beauty bij Fundustry

34,95

Workshops & Cursussen > Workshops Workshop beauty bij Fundustry Workshops Maak je eigen parfum, zeep en bodyscrub tijdens de workshop beauty van Fundustry. Na aankoop 6 maanden geldig. Geldig bij meerdere locaties.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Workshop beauty bij Fundustry

Prijs elders gezien voor: 49.95

Je ontvangt dit met een korting van ca: 30%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 34.95

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Fundustry!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Workshop beauty bij Fundustry

Maak je eigen parfum, zeep en bodyscrub tijdens de workshop beauty van Fundustry. Na aankoop 6 maanden geldig. Geldig bij meerdere locaties.

Categorie: Workshops

Dol op lekkere geuren? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Ga naar huis met je eigen gemaakte parfum, zeep en bodyscrub. Leuk uitje om samen te doen met vriendinnen. 

Parfum 

Tijdens de workshop krijg je uitleg over parfum, geuren en oliën. Aan de hand hiervan maak je jouw eigen parfum. Ook wordt je neus getest aan de hand van een reuktekst. Je maakt een parfum op basis van alcohol. Deze krijg je mee in een klein flesje, handig voor in je tas! Er is ruime keuze aan geuren en het assortiment wisselt nog wel eens. 

Zeep 

Deze geuren kun je ook verwerken in kleine handzeepjes. Je maakt twee persoonlijke zeepjes met behulp van een mal. Daarin wordt de gesmolten zeep, een geur en een kleur gegoten. Aan het einde van de workshop kun je de zeepjes leuk verpakken om ze mee naar huis te nemen of om cadeau te geven. 

Bodyscrub 

Tot slot maak je tijdens de workshop ook een heerlijke pot bodyscrub. Kies een eigen geur en meng net zolang tot jij de ideale structuur hebt bereikt. Klaar met deze 3 unieke beauty producten? Je krijgt de producten in een leuk cadeautasje mee naar huis. 

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie