Winterzon wandelvakantie van Sintra naar Cascais – Individueel

1.229,00

Winterzon wandelvakantie van Sintra naar Cascais – Individueel Vliegreizen Costa de Lisboa Portugal

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 2142 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Goedkope vakantie op Voordeelreisjes

Portugal / Costa de Lisboa / Sintra

Deze reis wordt uitgevoerd door: Oad vakanties


Voordeelreisjes prijs vanaf: 1229.00

Type vakantie: Vliegreis

Vliegreis

Omschrijving:

Sintra, gelegen in de koele heuvels ten noorden van Lissabon en zeer dicht bij de Atlantische Oceaan, was jarenlang een populaire zomerresidentie voor de families van Portugese heersers en edellieden.
In het gebied werden verschillende extravagante paleizen en landhuizen gebouwd, alle in opmerkelijke stijlen en kleuren. Samen vormen deze unieke huizen en tuinen een “cultureel landschap” en UNESCO-werelderfgoed. Tijdens deze gemakkelijke wandel- en cultuurvakantie heeft u de mogelijkheid om de beroemde bezienswaardigheden in de Sintra heuvels – ook bekend als de Maanheuvels – te bezoeken en te genieten van de kustpaden in het gebied ten westen van Cascais, terwijl u verblijft in één gezellig familiehotel en twee gerenoveerde strandhotels uit de jaren 1970.
De meeste wandelingen zijn bedoeld om de monumenten 's morgens te bekijken, wanneer het nog rustig is en u er relatief “snel” doorheen kunt lopen voordat de menigte verschijnt. Daarna gaat u “de heuvels in” voor rustige wandelingen over onverharde paden en bospaden. U kunt er ook voor kiezen de monumenten alleen van buitenaf te bekijken en dan te beslissen of u later op de dag (met de bus) wilt terugkeren. Na vijf dagen laat u de paleizen achter u en zet u koers naar de Atlantische Oceaan, waar u kustpaden volgt tot aan de meest westelijke kaap van het Europese continent, om te eindigen in het vissersstadje Cascais.

Meer reisinfo >

Extra info:

Aantal sterren:

Cijfer:

Vertrek wekelijks

Aanbieding met snel vertrek

Bekijk alle vertrekdata >

Boek voor de laagste prijs >

Zoek je een andere vakantie in Sintra? klik hier >

Zoek je meer hotels in Costa de Lisboa? klik hier >

Deel deze aanbieding met je vrienden…

Extra informatie

Naam

categorie

Land

Regio

Plaats