Vlieg-rondreis Authentiek Armenië

1.999,00

Vlieg-rondreis Authentiek Armenië Vliegreizen AM

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 2168 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Goedkope vakantie op Voordeelreisjes

AM / /

Deze reis wordt uitgevoerd door: Oad vakanties


Voordeelreisjes prijs vanaf: 1999.00

Type vakantie: Vliegbusreis

Vliegbusreis


Omschrijving:

Ga met Oad mee naar Armenië; één van de oudste christelijke landen ter wereld. Dit groene land in de Kaukasus is bezaaid met eeuwenoude tempels, kerken en kloosters. In de levendige hoofdstad Yerevan met zijn gezellige stadsplein, doemt elke keer de berg Ararat op. Uniek want deze berg die onlosmakelijk met Armenië verbonden is, ligt in Turkije. We bezoeken één van de oudste wijnboerderijen ter wereld, gaan met de langste kabelbaan ter wereld naar het Tatev Klooster. Bij Zorats Karers zien we prehistorische recht opstaande stenen. We bezoeken de eeuwenoude pleisterplaats Karavanserai Selim en de bijzondere kruisstenen op de begraafplaats bij Noraduz. We kijken uit over het prachtige blauwe Sevan Meer en genieten van een unieke thee ceremonie bij de Molokans. Terug in Yerevan bezoeken we het indrukwekkende Tsitsernakaberd monument en de unieke ruïne van de Zvartnots kathedraal. We bezoeken verschillende klooster, maar ze hebben allemaal gemeen dat ze op werkelijk prachtige plekken liggen!
Tijdens deze reis zult u in een kleine groep van maximaal 30 personen reizen, op deze manier kunt u extra genieten van de reis.
Wilt u meer weten over deze mooie reis, dan raden wij u aan zich aan te melden voor de informatiemiddag Georgië en Armenië:
Informatiemiddag Georgië & Armenië 20 februari
Informatiemiddag Oezbekistan, Kirgistan, Georgië & Armenië 28 januari

Meer reisinfo >

Extra info:

Aantal dagen: 9

Aantal sterren:

Cijfer:

Vertrek wekelijks

Aanbieding met snel vertrek

Bekijk alle vertrekdata >

Boek voor de laagste prijs >

Zoek je een andere vakantie in ? klik hier >

Zoek je meer hotels in ? klik hier >

Deel deze aanbieding met je vrienden…

Extra informatie

Naam

categorie

Land