Aanbieding!

Spelen en Plonsen bij de Holle Bolle Boom

12,95

Dagje weg > Indoorspeeltuin Spelen en Plonsen bij de Holle Bolle Boom Indoorspeeltuin Spelen en bij De Holle Bolle Boom met [korting] korting. 2 maanden geldig. Gratis toegang voor kinderen tot 1 jaar.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Spelen en Plonsen bij de Holle Bolle Boom

Prijs elders gezien voor: 19.75

Je ontvangt dit met een korting van ca: 34%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 12.95

Boek nu extra voordelig dit uitje naar De Holle Bolle Boom!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Spelen en Plonsen bij de Holle Bolle Boom

Spelen en bij De Holle Bolle Boom met [korting] korting. 2 maanden geldig. Gratis toegang voor kinderen tot 1 jaar.

Categorie: Indoorspeeltuin

Heb je zin in een heerlijke dag spelen? De Holle Bolle Boom biedt volop speelplezier voor een geslaagd dagje uit. Je bent niet afhankelijk van het weer, want er is binnen genoeg te beleven. 

Spelen

Durf van de supersteile Freefall-glijbaan of glijd in het donker de Holle Bolle Boom naar beneden. Voor de allerkleinste bezoekers t/m 3 jaar is een speciale minigaard waar zij onbezorgd en veilig kunnen spelen. Voor de kleinste gasten is een babyroom met magnetron. Ouders en begeleiders kunnen vanaf de Moestuin hun kinderen zien genieten, onder het genot van een hapje en een drankje te verkrijgen bij de Pitstop. Voor ouders is er gratis WiFi en er zijn diverse oplaadpunten voor je telefoon, tablet en laptop!

Plonsen

Uniek spelen met en in water. De Plons is geen zwembad, maar een tropische waterspeeltuin. Glij avontuurlijk naar beneden door de waterglijbaan met flitsende lichteffecten of kies voor de familieglijbaan waar je met de hele familie de Holle Bolle Speelboom naar beneden kunt glijden. Het Chinese bad is het diepste bad en is 1,35 meter diep. De Plons is een waterwereld die geschikt is voor kinderen van 0 tot zeker 10 jaar.

Bereikbaarheid

Je kunt de auto gratis parkeren bij de Holle Bolle Boom. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van de Holle Bolle Boom.  

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie