Ruby Luna Hotel & Bar Nordrhein-Westfalen

38,93

Verblijf 2, 3, 4, 5 of 6 dagen in het hoogste van Düsseldorf o.b.v. logies (optioneel ook ontbijt) Ruby Luna Hotel & Bar in Nordrhein-Westfalen Duitsland

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Ruby Luna Hotel & Bar vakantie travel deal van vandaag

Duitsland / Nordrhein-Westfalen / Düsseldorf


Boek nu een heerlijke vakantie deal naar Duitsland

Verblijf 2, 3, 4, 5 of 6 dagen in het hoogste van Düsseldorf o.b.v. logies (optioneel ook ontbijt)

Voordeelreisjes prijs vanaf: 38.93


Omschrijving:

De Ruby Luna is het hoogste gebouw in het centrum van Düsseldorf. Daarom heb je vanaf het dakterras het beste uitzicht over de stad, onder het genot van een cocktail! De kamers bieden je een groot en comfortabel bed, een regendouche, Marshall-versterker, airconditioning, een bureau, een kluisje en een flatscreen-tv. Bespaar jezelf tijd met 60 seconden zelf inchecken en geniet van een regionaal ontbijt met barista koffie. Het hotel ligt op slechts op 200 meter van de Königsallee.

Tijdens een bezoek aan Dusseldorf kom je vrijwel zeker op de Rheinpromenade terecht. Je hebt vanaf hier een prachtig uitzicht over de Rijn. De rondvaartboten en de terrasjes zorgen voor een gezellige sfeer op de boulevard. De moderne stad met de wereldberoemde Kö en de vele winkels is ideaal om te shoppen. Mis het prachtige stadhuis in de oude stad en de kunstmusea niet. Probeer het beroemde Düsseldorf Altbier en wandel langs de Rijnpromenade. ‘s Avonds kun je heerlijk eten op Karlsplatz, dat op slechts 2 minuten afstand van het hotel ligt.

Lees meer…

Categorie: Steden dichtbij

1, 2, 3, 4 of 5 overnachtingen o.b.v. logies


Bekijk alle vertrek mogelijkheden >

Adres locatie:

Kasernenstraße 39

40213

Düsseldorf  Duitsland

Aantal sterren: 0

Boek de deal >

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie

Plaats

Regio

Land