Aanbieding!

Pitch & putt of footgolf bij Abel. Golf

9,50

Dagje weg > Sport en spel Pitch & putt of footgolf bij Abel. Golf Sport en spel Pitch & putt of footgolf bij Abel. Golf met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Pitch & putt of footgolf bij Abel. Golf

Prijs elders gezien voor: 14.50

Je ontvangt dit met een korting van ca: 34%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 9.50

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Abel. Golf!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Pitch & putt of footgolf bij Abel. Golf

Pitch & putt of footgolf bij Abel. Golf met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig.

Categorie: Sport en spel

Pitch & Putt

Pitch & Putt Rhoon is een moderne sport die overal ter wereld wordt gespeeld. Dat is niet zo gek, want het is op elk niveau spannend en uitdagend. En iedereen kan het! Pitch&Putt Rhoon is betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je voor het eerst speelt, is Pitch&Putt Rhoon geweldig leuk om te doen. Probeer het een keer. Individueel, met collega’s en vrienden, of met een groep. Je bent van harte welkom!

Iedereen kan Pitch&Putt spelen, dus kom zoals je bent. Zorg wel voor sportschoenen of gewone schoenen zonder hakken en kleding waarin je je vrij kunt bewegen. Ballen, clubs en scorekaarten leen je bij de baan. Ook een korte instructie van de regels en de belangrijkste technieken is bij de prijs inbegrepen. Duidelijk? Spelen dan maar! De baan telt achttien holes. Als je dat teveel vindt, kun je ook een halve baan spelen. Een volle ronde vraagt 2 tot 2,5 uur.

Footgolf

Footgolf is een combinatie van voetbal en golf! Je speelt met een voetbal en loopt, net zoals bij golf, een uitgezet parcours over de golfbaan. Schiet de bal in zo min mogelijk schoten in de hole. Je speelt in een groep tot max. 6 personen. Er kunnen dus meerdere teams ingezet worden (bedrijfsuitje, vereniging, enz.). Zelfs tot 120 personen! Je kan kiezen om individueel te spelen of als teams tegen elkaar (grotere groepen) te spelen.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Je kunt de auto gratis parkeren bij Abel. Golf. 

Kijk voor meer informatie op de website van Abel. Golf.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie