MS Fluvius – afvaart Keulen Nordrhein-Westfalen

2.399,00

12-daagse all-inclusive riviercruise van Keulen naar Parijs incl. transfer van Parijs naar Keulen MS Fluvius – afvaart Keulen in Nordrhein-Westfalen Duitsland

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 367936 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

MS Fluvius – afvaart Keulen vakantie travel deal van vandaag

Duitsland / Nordrhein-Westfalen / Keulen


Boek nu een heerlijke vakantie deal naar Duitsland

12-daagse all-inclusive riviercruise van Keulen naar Parijs incl. transfer van Parijs naar Keulen

Voordeelreisjes prijs vanaf: 2399.00


Omschrijving:

Welkom op de MS Fluvius! Het schip werd in 1960 gebouwd als vrachtschip en is door de jaren heen volledig heropgebouwd naar een gezellig riviercruiseschip. Doordat het schip compact van formaat is, kan het op de mooiste en kleinste waterwegen varen. Onder het genot van een lekker drankje kun je genieten van een prachtig uitzicht van de omgeving. De hutten zijn allemaal uitgerust met een douche , toilet airconditioning en TV. Op het bovendek kun je bij mooi weer genieten van een zonnetje.

Je begint je 12-daagse reis in de kathedraalstad Keulen en reist op je gemak de Rijn af naar de Nederlandse universiteitsstad Nijmegen. Doorkruis de Rijn-Maas-Scheldedelta tot je Vlaams-Antwerpen bereikt. Van daaruit ga je verder via België naar Frankrijk. Nadat je door een scheepstunnel! bent gevaren, bereik je de pittoreske oevers van de rivier de Oise, waarop je verder afdaalt naar de monding van de Seine. Je reis door vier landen, eindigt in hartje Parijs, de Franse hoofdstad met zijn vele beroemde bezienswaardigheden.

Lees meer…

Categorie: Cruises

11 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze


Bekijk alle vertrek mogelijkheden >

Adres locatie:

Konrad-Adenauer-Ufer

50668

Keulen  Duitsland

Aantal sterren: 0

Boek de deal >

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie

Plaats

Regio

Land