Aanbieding!

Massage of gezichtsbehandeling bij Vitality Beauty & Healthy Lifestyle

24,50

Beauty & Wellness > Beautybehandeling Massage of gezichtsbehandeling bij Vitality Beauty & Healthy Lifestyle Beautybehandeling Massage of gezichtsbehandeling met [korting] korting. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar. Geopend van dinsdag t/m zaterdag.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Massage of gezichtsbehandeling bij Vitality Beauty & Healthy Lifestyle

Prijs elders gezien voor: 49.50

Je ontvangt dit met een korting van ca: 51%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 24.50

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Vitality Beauty & Healthy Lifestyle!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Massage of gezichtsbehandeling bij Vitality Beauty & Healthy Lifestyle

Massage of gezichtsbehandeling met [korting] korting. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar. Geopend van dinsdag t/m zaterdag.

Categorie: Beautybehandeling

Vitality Beauty & Healthy lifestyle werkt met een missie, geluk gecombineerd met een goede gezondheid en voor iedereen toegankelijk. Hun overtuiging is dat in schoonheid, de basis ligt in Vitaliteit! In onze maatschappij, waarin balans tussen voeding en beweging op de achtergrond is geraakt door de welvaart, heeft ons lichaam te maken met onnodige veroudering, gezondheidsproblemen en verlies van vitaliteit, waardoor levensduur en leef plezier beïnvloed wordt, terwijl we juist dit als onze grootste rijkdom zien en een belangrijke voorwaarde is voor een gelukkig leven.

Ontspanningsmassage (45 minuten)

Bij deze massage wordt het hele lichaam gemasseerd met de intentie de persoon te prikkelen om zichzelf weer in balans te brengen, met als doel de gezondheid te behouden, te verbeteren of te herstellen. De doorbloeding van de huid en de spieren worden gestimuleerd, de stofwisseling wordt verbeterd waardoor er een vermindering van stress, vermoeidheid en pijn optreed. Bij deze massage wordt het hele lichaam gemasseerd met de intentie de persoon te prikkelen om zichzelf weer in balans te brengen, met als doel de gezondheid te behouden, te verbeteren of te herstellen. De druk en handgrepen worden aangepast aan het doel of wensen van de cliënt. Dit kan ontspannend of juist stevig en stimulerend zijn.

Hotstone massage (45 minuten)

Een hotstonemassage is een massagevorm die gegeven wordt met basaltstenen, die warmte vasthouden en de warmte afgeven aan het lichaam. Het lichaam wordt naast klassieke effleurages (strijkbewegingen) met de stenen gemasseerd. Soms worden er ook stenen op het lichaam neergelegd. Hierdoor wordt een diepe ontspanning ervaren. Het lymfesysteem wordt geactiveerd waardoor een behandeling met warme stenen ontgiftend, afvoerend, pijn- en stressverlichtend werkt. 

First Face gezichtsbehandeling (60 minuten)

  • Reinigingsritueel in 3 stappen
  • Epileren
  • Peeling
  • Uitreinigen van oneffenheden
  • Ontspannende hals- gelaat en decolletémassage
  • Crème-masker
  • Serum- en Dagverzorging

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Vitality Beauty & Healthy Lifestyle.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie