Hotelhuisjes Oosterleek Noord-Holland

99,00

Geniet 3, 4, 5, 6, 7 of 8 dagen van rust en natuur in een hotelhuisje in Oosterleek nabij het Markermeer incl. ontbijt Hotelhuisjes Oosterleek in Noord-Holland Nederland

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 233380 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Hotelhuisjes Oosterleek vakantie travel deal van vandaag

Nederland / Noord-Holland / Oosterleek


Boek nu een heerlijke vakantie deal naar Nederland

Geniet 3, 4, 5, 6, 7 of 8 dagen van rust en natuur in een hotelhuisje in Oosterleek nabij het Markermeer incl. ontbijt

Voordeelreisjes prijs vanaf: 99.00


Omschrijving:

Hotelhuisjes Oosterleek ligt in het West-Friese dorpje Oosterleek, vlak aan het Markermeer. Hotelhuisjes Oosterleek biedt een comfortabel verblijf aan. De woonboerderij ligt in het hart van Hotelhuisjes Oosterleek en omringd door hotelkamerhuisjes ervaar je pure vrijheid. Je overnacht hier landelijk in deze huisjes, waarbij je beschikt over een koelkast, koffie- en theefaciliteiten, zitje en een badkamer met een douche (bad- en bedlinnen aanwezig) en toilet. Daarnaast is er Wi-Fi. ‘s Ochtends is het mogelijk om de gastvrouw ontbijt in het huisje te laten serveren. Daarnaast zijn er in de omgeving leuke eetgelegenheden.

Tijdens je verblijf zit je in het West-Friese dorpje Oosterleek, vlak aan het Markermeer. De omgeving van Hotelhuisjes Oosterleek is natuurrijk. Midden in de weilanden en aan het Markermeer is dit de perfecte locatie voor natuurliefhebbers. Neem zelf fietsen mee of huur ze bij Hotelhuisjes Oosterleek om de omgeving optimaal te ontdekken. Maak ook zeker een wandeling over de dijk, waarbij je een prachtig uitzicht hebt op het Markermeer. Is het mooi weer? Er is een zonneweide met gras aan de andere kant van de dijk, waar je geweldig kunt zwemmen, zonnen en vissen!

Lees meer…

Categorie: Natuur

2, 3, 4, 5, 6 of 7 overnachtingen


Bekijk alle vertrek mogelijkheden >

Adres locatie:

Zuiderdijk 31

1609MT

Oosterleek  Nederland

Aantal sterren: 0

Boek de deal >

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie

Plaats

Regio

Land