Aanbieding!

Hotelarrangement bij Grand Hotel Alkmaar (2 personen)

79,00

Hotels & Vakantie > Hotels Hotelarrangement bij Grand Hotel Alkmaar (2 personen) Hotels 1 of 2 overnachtingen inclusief ontbijt, een kaasproeverij en drankje naar keuze bij Grand Hotel Alkmaar voor 2 personen. Geldig t/m 31 maart 2024.

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 3443 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Hotelarrangement bij Grand Hotel Alkmaar (2 personen)

Prijs elders gezien voor: 200.00

Je ontvangt dit met een korting van ca: 60%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 79.00

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Grand Hotel Alkmaar!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Hotelarrangement bij Grand Hotel Alkmaar (2 personen)

1 of 2 overnachtingen inclusief ontbijt, een kaasproeverij en drankje naar keuze bij Grand Hotel Alkmaar voor 2 personen. Geldig t/m 31 maart 2024.

Categorie: Hotels

In het historische centrum van Alkmaar ligt aan de Gedempte Nieuwesloot het statige Grand Hotel Alkmaar. Een parel midden in het centrum van deze gezellige stad. Voor de drukke zakelijke reiziger biedt het Grand Hotel Alkmaar een thuis en een oase van rust in het gezellige centrum van de “Kaasstad”.

Voor een toeristisch bezoek aan Alkmaar is het Grand Hotel Alkmaar een perfect vertrekpunt voor het verkennen van de stad met de bekende kaasmarkt, diverse musea, theaters en gezellige winkelstraatjes. Niet voor niets is Alkmaar één van de mooiste winkelsteden van Nederland. Het prachtige monumentale pand waarin het hotel is gevestigd, benadrukt de elegantie en boutique-stijl van het Grand Hotel Alkmaar.

Bereikbaarheid

Bekijk hier de parkeermogelijkheden bij Grand Hotel Alkmaar. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Grand Hotel Alkmaar.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie