Hotel Vé Antwerpen

128,50

3, 4 of 5 dagen in top beoordeeld 4*-designhotel in het centrum van Mechelen incl. ontbijt, wellness en extra’s Hotel Vé in Antwerpen België

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 231585 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Hotel Vé vakantie travel deal van vandaag

België / Antwerpen / Mechelen


Boek nu een heerlijke vakantie deal naar België

3, 4 of 5 dagen in top beoordeeld 4*-designhotel in het centrum van Mechelen incl. ontbijt, wellness en extra’s

Voordeelreisjes prijs vanaf: 128.50


Omschrijving:

Wellness Hotel Vé is een 4*-designhotel op het gezelligste pleintje van Mechelen: de Vismarkt. Vé is ondergebracht in een voormalige visrokerij en een oude sigarenfabriek. Bij de inrichting werd de unieke persoonlijkheid van de oude fabriekspanden behouden, gecombineerd met moderne architectuur en hedendaagse luxe. De hotelkamers van Hotel Vé beschikken over goede boxspringbedden, een televisie, een kluis, koffie – en theefaciliteiten, airco, gratis Wi-Fi en een badkamer met moderne inloopdouche en toilet. Mindervalidenkamers zijn beschikbaar op aanvraag.

Hotel Vé is een 4 *-designhotel in een voormalige visrokerij uit 1923, pal in het centrum van Mechelen. Een unieke mix van historie, moderne architectuur en wellness.
Mechelen, een stad in Vlaanderen, kent een authentieke historische stadskern waarin er een redelijk groot aantal katholieke bouwwerken staan. Met nog geen honderdduizend inwoners is Mechelen een relatief kleine stad waarbij het centrum compact genoeg is om op tijdens een paar dagen alle hoogtepunten van Mechelen te bezoeken. Je hebt dan nog volop tijd om te genieten van de vele uitstekende horecagelegenheden die Mechelen kent. In de binnenstad vind je een ruime keuze aan goede restaurants en natuurlijk een aantal sfeervolle Belgische kroegen waar je van de heerlijkste bieren kunt genieten.

Lees meer…

Categorie: Wellness

2, 3 of 4 overnachtingen


Bekijk alle vertrek mogelijkheden >

Adres locatie:

Vismarkt 14

2800

Mechelen  België

Aantal sterren: 4

Boek de deal >

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie

Plaats

Regio

Land