Hotel De Borgh Noord-Brabant

80,00

3 dagen in sfeervol hotel in Brabant nabij het bourgondische Breda incl. ontbijt Hotel De Borgh in Noord-Brabant Nederland

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 64706 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Hotel De Borgh vakantie travel deal van vandaag

Nederland / Noord-Brabant / Zevenbergen


Boek nu een heerlijke vakantie deal naar Nederland

3 dagen in sfeervol hotel in Brabant nabij het bourgondische Breda incl. ontbijt

Voordeelreisjes prijs vanaf: 80.00


Omschrijving:

Hotel de Borgh in Zevenbergen is dé ontmoetingsplek waar mensen samenkomen voor een ontspannend weekend weg of sportieve activiteit in Brabant. Naast het culinaire en uitstekende restaurant kun je bij Hotel de Borgh goedkoop overnachten en tegelijkertijd genieten van ontspanning en gezelligheid. Qua locatie biedt hotel de Borgh in Zevenbergen veel perspectief: vanuit hier kun je heerlijk shoppen, fietsen en wandelen in het mooie westen van Brabant.

Hotel de Borgh ligt in het Brabantse Zevenbergen. In Zevenbergen zijn verschillende bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Maak bijvoorbeeld een stadswandeling langs de gotische Catharinakerk, molen Fleur en de Zevenbergse stoomtimmerfabriek De Toekomst. Om van de prachtige natuur in de omgeving van Zevenbergen te genieten, ga je naar Nationaal Park De Biesbosch. Hier kun je onder andere heerlijk wandelen en fietsen! De cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Breda. Verken deze veelzijdige stad met zijn musea en bezienswaardigheden. Houd je van winkelen? Bezoek dan Fashion Outlet Center Rosada!

Lees meer…

Categorie: Steden dichtbij

2 overnachtingen


Bekijk alle vertrek mogelijkheden >

Adres locatie:

Ijshof 1

4761BE

Zevenbergen  Nederland

Aantal sterren: 3

Boek de deal >

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie

Plaats

Regio

Land