Hotel Bosrijk Ruighenrode Gelderland

59,75

Geniet 2, 3, 4 of 5 dagen in de bosrijke omgeving van de Achterhoek incl. ontbijt en 3-gangendiner Hotel Bosrijk Ruighenrode in Gelderland Nederland

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 381426 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Hotel Bosrijk Ruighenrode vakantie travel deal van vandaag

Nederland / Gelderland / Lochem


Boek nu een heerlijke vakantie deal naar Nederland

Geniet 2, 3, 4 of 5 dagen in de bosrijke omgeving van de Achterhoek incl. ontbijt en 3-gangendiner

Voordeelreisjes prijs vanaf: 59.75


Omschrijving:

Net buiten het centrum van Lochem vindt je Hotel Bosrijk Ruighenrode. Zoals de naam het al zegt, ligt Hotel Bosrijk Ruighenrode in een omgeving waar het groen volop aanwezig is. Sla een balletje op de aangrenzende tennisbaan of schuif aan in de modern ingerichte brasserie, waar je van donderdag tot en met zondag heerlijk kunt eten. De kamers zijn knus met 2 boxspring bedden, douche, toilet, TV, een zitje, gratis Wi-Fi en uitzicht op het bos.

Hotel Bosrijk Ruighenrode is onderdeel van een recreatiepark dat gelegen is in de groene omgeving van de Achterhoek. Het landgoed werd door de jaren heen steeds meer uitgebreid. De eerste steen van de oostvleugel werd gelegd in 1650; 100 jaar later kwam daar het hoofdgebouw en de westvleugel bij. Eén van de trekpleisters die hoe dan ook niet mag ontbreken is Kasteel Ampsen. Je kan dit perfect combineren met een fiets- of wandelroute. Een andere originele activiteit die je kunt ondernemen, is het nemen van de Berkelzomp. De schipper van het bootje dat vernoemd is naar het kabbelende riviertje waar het overheen vaart, neemt je mee terwijl hij het ene na het andere verhaal vertelt over de handelsvaart die plaatsvond tussen Lochem en Zutphen. Hoe leuk is dat!

Lees meer…

Categorie: Natuur

1, 2, 3 of 4 overnachtingen


Bekijk alle vertrek mogelijkheden >

Adres locatie:

Vordenseweg 6

7241 SB

Lochem  Nederland

Aantal sterren: 0

Boek de deal >

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie

Plaats

Regio

Land