Aanbieding!

Friet + snack + drankje bij Dapp Frietwinkel Leiden

6,95

Eten & Drinken > Restaurant Friet + snack + drankje bij Dapp Frietwinkel Leiden Restaurant Friet + snack + drankje bij Dapp Frietwinkel Leiden met [korting] korting. 3 maanden geldig. Dagelijks geopend. Geen reservering nodig.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Friet + snack + drankje bij Dapp Frietwinkel Leiden

Prijs elders gezien voor: 9.10

Je ontvangt dit met een korting van ca: 24%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 6.95

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Dapp Frietwinkel!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Friet + snack + drankje bij Dapp Frietwinkel Leiden

Friet + snack + drankje bij Dapp Frietwinkel Leiden met [korting] korting. 3 maanden geldig. Dagelijks geopend. Geen reservering nodig.

Categorie: Restaurant

Het begon met het bakken van verse biologische frieten vanuit de Dapp Frietfiets; iedere vrijdag stonden zij op de biologische markt op Vredenburg in Utrecht. Wekelijks kwamen er weer enthousiaste klanten terug. De smaak van verse biologische frieten, de ambacht, het duurzame karakter en de gezelligheid aan de fiets waren redenen voor nog een portie. Inmiddels gaan ze het hele land door met de Frietfietsen en serveren ze op bedrijfsfeesten, bruiloften, markten, festivals en andere evenementen. 

Na het succes van Dapp Frietfiets openden ze in 2014 de eerste Dapp Frietwinkel in Utrecht, waar ze met veel plezier de lekkerste, verse frieten bakken, gemaakt van biologische aardappelen. Een kroon op het werk was het winnen van de AD Friettest in 2015. In de jaren daarna hebben ze een nieuwe winkel geopend, waardoor de beste biologische frieten sinds maart 2018 ook in Leiden te proeven zijn. 

Dapp heeft een grote liefde voor de aardappel, waarmee ze op ambachtelijke wijze, verse, biologische frieten bakken. De aardappel wordt geserveerd in haar pure vorm zonder onnodige toevoegingen. Geteeld met respect voor de natuur, zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Dat is gezonder voor dieren, planten en voor jou!

Naast de verse biologische frieten serveren zij ook andere biologische producten zoals de vegan kroket, frikandel, biologische drankjes van Lemonaid en Charitea en nog veel meer heerlijke biologische producten. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Dapp Frietwinkel.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie