Aanbieding!

Escape Room bij De Voltage

50,00

Dagje weg > Escaperoom Escape Room bij De Voltage Escaperoom Escape Room (4 personen) bij De Voltage met [korting] korting. Keuze uit 8 escape rooms. Mobiel scanbaar. 3 maanden geldig.

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 2719 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Escape Room bij De Voltage

Prijs elders gezien voor: 66.00

Je ontvangt dit met een korting van ca: 24%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 50.00

Boek nu extra voordelig dit uitje naar De Voltage!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Escape Room bij De Voltage

Escape Room (4 personen) bij De Voltage met [korting] korting. Keuze uit 8 escape rooms. Mobiel scanbaar. 3 maanden geldig.

Categorie: Escaperoom

Word samen met jouw vrienden opgesloten in één van de 8 Escape Rooms, een spannend avondje uit. Ga samen op zoek naar de 8-cijferige code om te ontsnappen! In deze prachtig gethematiseerde kamers waan jij jezelf direct in de beleving van vroeger, een stap terug in de tijd. Geduld, een goede motivatie, samenwerken en luisteren zijn van groot belang tijdens het escapen. Weten jullie binnen 45 minuten te ontsnappen? De 8 kamers hebben verschillende moeilijkheidsgraden. 

  • Moeilijkheidsgraad 1 = makkelijk
  • Moeilijkheidsgraad 2 = gemiddeld
  • Moeilijkheidsgraad 3 = moeilijk
  • Moeilijkheidsgraad 4 = erg moeilijk

Escape Room: Dr. Alfred
moeilijkheidsgraad 2

Stap in de praktijk van de bedrijfsarts van het Voltcomplex..

Escape Room: Directeur F. Haltman
moeilijkheidsgraad 2

Waar Directeur F. Haltsman van het Voltcomplex nu is weten we eigenlijk niet… Maar we blijven maar uit zijn kamer, want de deur valt namelijk gemakkelijk in het slot. 

Escape Room: Jan van Tilborg
moeilijkheidsgraad 1

In de ‘oude’ werkplaats van het Voltcomplex, werkte Jan van Tilborg dagelijks aan reparaties van TV’s, radio’s en andere elektronica. Jan was een genie en wist eigenlijk van geen ophouden, kwam als eerste op het werk, ging als eerste weer naar huis. Hij stierf in de werkplaats in de winter van 1976, een eenzame dood… De politie denkt aan moord, nog steeds is de zaak niet afgerond, door de vreemde omstandigheden en het zwijgen van de directie is zijn werkplaats afgesloten tot de zaak is opgelost…

Escape Room: Mevr. M. Bierens Laborante
moeilijkheidsgraad 1

Hoofdlaborante Mevr. M. Bierens deed onderzoek naar verschillende vormen en de levensduur van de elektrische producten afkomstig uit het Voltcomplex. Omdat het lab bijzondere en vertrouwelijke informatie bewaart is het hermetisch afgesloten en alleen te openen door personeel. 

Escape Room: De Kleedkamer
moeilijkheidsgraad 3

Toen het Voltcomplex haar deuren sloot bleef de kleedkamer ongeroerd achter. Met in de lockers vele geheimen. Ontrafel jullie ze allemaal?

Escape Room: De Fanfare
moeilijkheidsgraad 3

De Volt Fanfare, de lust en het leven van vele werknemers is plotseling opgeheven. Maar wat er nu eigenlijk precies aan de hand is? 

Escape Room: De Keuken
moeilijkheidsgraad 4

Welkom in de keuken van H. Lam, chefkok van het Voltcomplex. Nou ja kok… Daar zijn de meningen over verdeeld. Al meer dan 50 jaar is er niemand meer in de keuken geweest en dat is maar goed ook..

Escape Room: Het Ketelhuis
moeilijkheidsgraad 4

Pas op in Het Ketelhuis, de werkruimte van Piet Tromp. In deze oude ruimte werden vroeger de enorme fabriekshallen van het Voltcomplex warm gestookt. Een tijd waar de banen zeker niet voor het oprapen lagen en een moordende concurrentie strijd tussen het personeel… Letterlijk…

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website De Voltage. 

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie