Aanbieding!

Entreeticket Zoo Osnabrück

17,50

Dagje weg > Dierentuin Entreeticket Zoo Osnabrück Dierentuin Koop je tickets voor Zoo Osnabrück met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig. Gratis t/m 2 jaar. Reserveren niet nodig. Mobiel scanbaar.

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 3251 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket Zoo Osnabrück

Prijs elders gezien voor: 30.00

Je ontvangt dit met een korting van ca: 42%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 17.50

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Zoo Osnabrück!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket Zoo Osnabrück

Koop je tickets voor Zoo Osnabrück met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig. Gratis t/m 2 jaar. Reserveren niet nodig. Mobiel scanbaar.

Categorie: Dierentuin

Zoo Osnabrück is een dierentuin gelegen in Osnabrück, een stad in de deelstaat Nedersaksen, Duitsland. Het is een populaire attractie die bezoekers van alle leeftijden trekt. De dierentuin biedt onderdak aan meer dan 2.600 dieren van ongeveer 290 verschillende diersoorten.

Zoo Osnabrück is opgedeeld in meerdere ‘werelddelen’ waar veel verschillende dieren te bewonderen zijn. De rondgang is aangegeven met genummerde pootafdrukken, die je via de apen omhoog leiden naar het eerste werelddeel. Hier zijn meteen al leuke dieren te vinden.

Boven de grond zijn prachtig aangelegde paden te vinden die je door sommige delen van de dierentuin echt in het buitenland doen wanen. Je kunt bamboe en bruggetjes gebruiken om je weg te vinden langs nog meer wilde dieren.

Direct na de ingang bevindt zich een ondergrondse ruimte, waar de wereld onder onze voeten is nagebootst. Het kan behoorlijk donker zijn, dus is het belangrijk om goed uit te kijken. Hier kun je zien hoe dieren onder de grond gangen graven.

Onderweg is er voldoende gelegenheid om even een kopje koffie te drinken of te snacken, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Je kunt zelfs lunchen onder het toeziend oog van een giraf of een nieuwsgierig aapje.

Bereikbaarheid

Parkeer gratis op de grote parkeerplaats direct naast de dierentuin. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Zoo Osnabrück. 

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie