Aanbieding!

Entreeticket Titus & Fien Winterrevue – De Finale

17,50

Dagje weg > Theater en Shows Entreeticket Titus & Fien Winterrevue – De Finale Theater en Shows 1e of 2e rang ticket voor Titus & Fien: De Finale met [korting] korting. Show op 10 februari 2024 om 13:00 of 16:30 uur. Locatie: Den Haag.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket Titus & Fien Winterrevue – De Finale

Prijs elders gezien voor: 27.50

Je ontvangt dit met een korting van ca: 36%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 17.50

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Van Hoorne entertainment!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket Titus & Fien Winterrevue – De Finale

1e of 2e rang ticket voor Titus & Fien: De Finale met [korting] korting. Show op 10 februari 2024 om 13:00 of 16:30 uur. Locatie: Den Haag.

Categorie: Theater en Shows

Na 15 jaar op het toneel, honderdduizenden lachende kinderen én grootouders, miljoenen views op YouTube en een mega hit te zijn geworden op TikTok, neemt het populaire groene duo deze winter definitief afscheid van het toneel. Met De Titus & Fien Winterrevue De Finale komt er een einde aan een tijdperk en zal alles uit de kast worden getrokken om nog één keer de meest hilarische, meest grootse en meest gekke groene show neer te zetten!

Dus oliebol! Zet je schrap, want na het succes van de Titus & Fien Winterrevue in 2022, komen jouw groene vrienden nog één keer terug met een gloednieuwe show, de Titus & Fien Winterrevue De Finale. Natuurlijk zullen zij op het toneel verschijnen met de Oliebollenband, het Oliebollenballet en komen er naast gloednieuwe hilarische sketches ook oude hits voorbij zoals het spekkie en natuurlijk het Oliebollenlied. Dat wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen!

Zwaai jij voor de laatste keer naar je groene helden, ga jij nog een keer met ze op de foto, zing jij mee met hun allergrootste hits en kom jij met de hele familie nog een keer dubbel liggen van het lachen? Deze aller aller allerlaatste onvergetelijke, hilarische show wil je niet missen!

Groen & Gek

Trek je allermooiste, meest feestelijke, gekke en natuurlijk groene kleding uit de kast, want Titus en Fien roepen alle bezoekers op om ‘Groen & Gek’ verkleed te komen naar de voorstelling. Degene met de mooiste creatie ontvangt na afloop een Titus & Fien verrassingspakket. Uiteraard komen Titus en Fien na afloop van de voorstelling naar de foyer van het theater om met jou op de foto te gaan!

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Van Hoorne.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie