Aanbieding!

Entreeticket Speelbos Joure

5,25

Dagje weg > Indoorspeeltuin Entreeticket Speelbos Joure Indoorspeeltuin Koop je tickets voor Speelbos Joure met [korting] korting. 3 maanden geldig. Reserveren niet nodig. Mobiel scanbaar. Gratis tot 1 jaar en voor volwassenen.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket Speelbos Joure

Prijs elders gezien voor: 8.00

Je ontvangt dit met een korting van ca: 34%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 5.25

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Speelbos Joure!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket Speelbos Joure

Koop je tickets voor Speelbos Joure met [korting] korting. 3 maanden geldig. Reserveren niet nodig. Mobiel scanbaar. Gratis tot 1 jaar en voor volwassenen.

Categorie: Indoorspeeltuin

Binnen spelen was nog nooit zó leuk! Klimmen, glijden, een ballen vulkaan, vier ballen kanonnen en een heuse jungle. Kom je uitleven op het glow in the dark voetbalveld of maak te gekke salto’s op het springkussen. Liever griezelen in het spookhuis of tikkertje spelen in het doolhof? Ook dat kan!

Speelbos Joure is ruim 1500 m2 speelplezier voor kinderen van 1 t/m 12 jaar. De speeltoestellen zijn speciaal ontworpen voor jongere kinderen. De speeltoestellen hebben bijvoorbeeld kleine opstapjes, zijn ruim en groot opgezet dat begeleiding door (groot)ouders gemakkelijk is. Voor de wat oudere kinderen zijn er spannende elementen in de klimtoestellen en natuurlijk de game-wereld! Voor de allerkleinsten is er het peutereiland, kinderen boven 3 jaar zijn hier niet toegestaan.

Voor de ouders/begeleiders is er een uitgebreide horeca met twee bos terrassen, televisies met goed zicht op de kinderen en nog veel meer. Liever even de drukte ontvluchten? Geniet dan van de rust en het prachtige uitzicht op de eerste verdieping of duik even weg in een van de vele tijdschriften van de uitgebreide leestafel. Speelbos Joure beschikt over airconditioning en WIFI.

Bereikbaarheid

Je kunt gratis parkeren bij Speelbos Joure. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Speelbos Joure. 

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie