Aanbieding!

Entreeticket Sanjes Safari

11,50

Dagje weg > Buitenspeeltuin Entreeticket Sanjes Safari Buitenspeeltuin Koop je tickets met [korting] korting voor Sanjes Safari in Feanwâlden. Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar. Gratis parkeren. Mobiel scanbaar.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket Sanjes Safari

Prijs elders gezien voor: 14.50

Je ontvangt dit met een korting van ca: 21%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 11.50

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Sanjes Safari!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket Sanjes Safari

Koop je tickets met [korting] korting voor Sanjes Safari in Feanwâlden. Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar. Gratis parkeren. Mobiel scanbaar.

Categorie: Buitenspeeltuin

Lekker een dagje weg met het hele gezin? Dan ben je bij Sanjes Safari op de goede plek!

Op avontuur in de goudmijn apenkooi
Klauter in het indoor speelparadijs door de goudmijn apenkooi en de griezel apenkooi. Een reisje naar de ruimte maken? Klim in de raket, en tel gespannen af tot het moment van lancering: 10, 9, 8…. Maar dat is nog niet alles. Spring zo hoog als je kunt op het springkussen, draai rondjes in de draaimolen tot je duizelig bent of bouw op de bouwplaats je eigen kasteel.

Buitenspelen in het outdoorpark
Ook buiten is genoeg te beleven bij Sanjes Safari. Rijd rond in het verkeerspark, fiets door de lucht in de monorail en bekijk het park eens vanuit de hoogte. Of daag je familie uit op de 18-holes midgetgolf in de buitentuin. Wie van het gezin kan er een hole-in-one slaan? 

Beleef de dieren van dichtbij
Even op adem komen van het spelen, breng dan een bezoek aan het dierenpark. Tijdens je safari ontdek je er allerlei verschillende diersoorten: neusberen, oehoe’s, wallaby’s, maar ook geitjes, kamelen en flamingo’s. Je kijkt er je ogen uit!

En sommige dieren komen wel heel dichtbij. Knuffel met de geiten in Villa Meckerhof of voer de Lori’s een druifje. En weet jij eigenlijk wel welke dieren er in je achtertuin leven? Kom er achter in ons natuurmuseum. 

Sanjes Safari biedt een dag vol beleving waar je niet raakt uitgespeeld en uitgekeken!

Bereikbaarheid

Voor de ingang van Sanjes Safari kun je gratis parkeren op het ruime parkeerterrein. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Sanjes Safari.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie