Aanbieding!

Entreeticket Robotland

19,50

Dagje weg > Themapark Entreeticket Robotland Themapark Koop je tickets met [korting] korting. Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar. Mobiel scanbaar.

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 2003 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket Robotland

Prijs elders gezien voor: 32.00

Je ontvangt dit met een korting van ca: 39%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 19.50

Boek nu extra voordelig dit uitje!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket Robotland

Koop je tickets met [korting] korting. Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar. Mobiel scanbaar.

Categorie: Themapark

In dit gloednieuwe technologiepark maak je kennis met de meest innovatieve transport- en robottechnieken van dit moment. En dit op een interactieve manier! Kruip in de cockpit van een vliegtuigsimulator, fiets in VR over de Grand Canyon, laat een drone acrobatische toeren in de lucht maken, bestuur zelf een compactlader, een grijpkraan of zet een robotarm in beweging… In Robotland ben jij aan zet!

Interactiviteit en fun staan hier centraal. Dus bewonder en ontdek vooral zelf de technologie achter de exhibits aan de hand van zes thematische routes. De reisgids zal je de nodige informatie geven bij elke opstelling. Handig om je bezoek zo optimaal mogelijk te beleven.

Sommige exhibits vragen wel om bepaalde veiligheidsvoorschriften, zoals het dragen van een veiligheidshelm of -schoenen. Wanneer dit nodig is, zijn deze voorzien aan de exhibit.

Bereikbaarheid

Robotland beschikt over een ruim parkeerterrein, waar je gratis kunt parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Robotland. 

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie