Aanbieding!

Entreeticket Plopsaqua Landen-Hannuit

17,88

Dagje weg > Sport en spel Entreeticket Plopsaqua Landen-Hannuit Sport en spel Koop je tickets voor Plopsaqua Landen-Hannuit met [korting] korting. Geldig t/m 29 maart 2024 Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 85 cm.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket Plopsaqua Landen-Hannuit

Prijs elders gezien voor: 27.50

Je ontvangt dit met een korting van ca: 35%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 17.88

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Plopsaqua Landen-Hannuit!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket Plopsaqua Landen-Hannuit

Koop je tickets voor Plopsaqua Landen-Hannuit met [korting] korting. Geldig t/m 29 maart 2024 Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 85 cm.

Categorie: Sport en spel

Laat je betoveren door het nieuwste waterpretpark van Plopsa: Plopsaqua Landen-Hannuit! Ben jij klaar voor een dag vol waterpret, glijbanen en onvergetelijke avonturen? Zet je dan schrap, want Maya de Bij en Bumba staan te popelen om je mee te nemen op een avontuurlijke tocht doorheen hun magische bloemen- en circuswereld.

Waterpret voor jong en oud!

Laat je verbeelding spreken in dit wondermooie en reusachtige waterparadijs. Overwin een subtropische storm met metershoge golven in het Stormbad. In de wonderlijke Wild River, die zowel indoor als outdoor te vinden is, maak je een tocht doorheen de prachtige bloemenwereld van Maya de Bij. Bij mooi weer kan je heerlijk afkoelen in een gigantisch outdoor speelparadijs, de Buitenwaterspeeltuin en in het Buitenbad kun je het hele jaar vertoeven dankzij de aangename watertemperatuur. Mag het wat spannender? Op de Glijdende Banden wring je je door scherpe bochten op een boei en in de Disco Slide maakt de combinatie water-licht-muziek van je rit een nummer 1-hit. Ben jij een echte waterrat? Op het hoogste punt van het park vind je de spectaculaire Sky Drop waarbij je van maar liefst 20 meter een vrije val maakt! Even nood aan wat pauze? Kom dan tot rust in de heerlijke Bubbelbaden, de Zweethut of op de zonovergoten Ligweide. De allerkleinsten beleven hun allereerste glijbaanritje in Bumba’s Peuterbad en genieten tijdens het baden van de avonturen van Bumba in de speciale cinema.

Na al het zwemmen, kun je terecht in Maya’s Restaurant of Maya’s Snack voor een heerlijke, welverdiende maaltijd.

Bereikbaarheid

Plopsaqua Landen-Hannuit ligt gelegen langs de autosnelweg voor een optimale en vlotte bereikbaarheid. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Plopsaqua Landen-Hannuit. 

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie