Aanbieding!

Entreeticket Plopsa Indoor Coevorden

17,88

Dagje weg > Pretparken Entreeticket Plopsa Indoor Coevorden Pretparken Koop je tickets voor Plopsa Indoor Coevorden met [korting] korting. Geldig t/m 28 april 2024. Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 85 cm.

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 2881 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket Plopsa Indoor Coevorden

Prijs elders gezien voor: 27.50

Je ontvangt dit met een korting van ca: 35%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 17.88

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Plopsa Indoor Coevorden!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket Plopsa Indoor Coevorden

Koop je tickets voor Plopsa Indoor Coevorden met [korting] korting. Geldig t/m 28 april 2024. Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 85 cm.

Categorie: Pretparken

Beleef buitengewoon veel binnenpret met je favoriete Studio 100-figuren in het mooiste indoorpretpark van Nederland. De allerkleinste Ploppertjes tussen 2 en 10 jaar komen ogen en oren te kort tijdens hun eerste grote avonturen op maar liefst 25 betoverende binnen- en buitenattracties.

25 betoverende binnen- en buitenattracties

Ken jij alle K3-hits en danspasjes uit je hoofd? Swing samen met Hanne, Marthe & Julia op de dansvloer van de K3-Disco! Durf jij mee te varen op de Woeste Zee? Het vlot drijft als een heuse speelbal op de metershoge golven. Blijf je liever veilig aan wal? Verken de meest ruige rotsen en donkere grotten met Wickie de Viking op de Wickiebaan. Zwier en draai heen en weer op de mysterieuze twister Anubis. Vuur samen met Piet Piraat op de Scheve Schuit als een echte zeebonk een kanonskogel af. Heb jij geen hoogtevrees? De Vuurtoren neemt je mee hoog in de lucht waar je geniet van een prachtig uitzicht over het park. Houd je goed vast want voor je het weet vlieg je met een duizelingwekkende snelheid naar beneden! Blijf je liever zweven in de lucht? Dan mag je een ritje op de Vliegende Fietsen met Mega Mindy zeker niet missen. Hoe harder je trapt, hoe hoger je vliegt! Liever klimmen, glijden, kruipen of draaien in de leukste speeltuin van de Lage Landen? Er staan vele leuke kleurrijke speeltuigen jou op te wachten in de Bumbaspeeltuin!

Wat dacht je om als een echte brandweerman of -vrouw een hevige brand te blussen? Grote dierenvrienden kunnen verschillende schattige dieren van dichtbij bewonderen in Heidi’s Dierenweide! Ben jij avontuurlijk en heb je geen last van hoogtevrees? Beklim de gigantische Klimberg en wie weet bereik je wel de top! De Dansende Fonteinen droom je weg tijdens een bruisend waterschouwspel. Het wordt een dag om nooit meer te vergeten!

Shows & Evenementen 

Ontmoet Bumba & Bumbalu of De Smurfen! Ga met hen op de foto als souvenir aan deze fantastische dag! Ontdek meer shows, Meet & Greets of alle evenementen in Plopsa Indoor Coevorden hier.

Toegankelijkheid

Plopsa Indoor Coevorden is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Bij de receptie staan een beperkt aantal rolstoelen ter beschikking. Deze kunnen tijdens je parkbezoek gebruikt worden tegen inlevering van een identiteitsbewijs. Om zeker te zijn van een rolstoel kun je deze vooraf per mail reserveren via info@plopsa.be. Helaas zijn niet alle attracties toegankelijk voor mindervaliden. Alle toiletten in de Plopsa-parken zijn uitgerust met voorzieningen voor personen met een handicap of beperkte mobiliteit. Op het parkeerterrein zijn meerdere invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Bekijk hier een gids met meer informatie voor rolstoelgebruikers. 

Bereikbaarheid

Plopsa Indoor Coevorden is geleden in de Drentse stad Coevorden. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrektijden. Het park beschikt over een ruim betaald parkeerterrein. Voor €12,50 kun je een parkeerkaart halen bij het betaalautomaat bij de entree van het park. Voor fietsen en bromfietsen is er aan de ingang van het park een gratis stalling aanwezig. 

Kijk voor meer informatie op de website van Plopsa Indoor Coevorden.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie