Aanbieding!

Entreeticket Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm

11,95

Dagje weg > Museum Entreeticket Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm Museum Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm met [korting] korting. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar.

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 2829 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm

Prijs elders gezien voor: 17.00

Je ontvangt dit met een korting van ca: 30%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 11.95

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Museon-Omniversum!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm

Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm met [korting] korting. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar.

Categorie: Museum

Tijdens je bezoek aan Museon-Omniversum bekijk je interactieve tentoonstellingen én een spectaculaire grootbeeldfilm! Kom leren, doen en laat je verrassen. Na een bezoek ga je naar huis met concrete ideeën en handvatten. Help jij mee onze prachtige planeet te beschermen? 

Museon-Omniversum

Heb je wel eens een algenshake geproefd? Of een insect? Een sportschoen met een zool van kauwgom gezien? En wist je dat je van plas een heerlijk kopje muntthee kan maken? Dit alles en nog veel meer ervaar je tijdens een bezoek aan Museon-Omniversum. Hier draait alles om de aarde, de mens en duurzame ontwikkeling. Tijdens je bezoek bekijk je een overweldigende grootbeeldfilm, kom je meer te weken over de 17 werelddoelen en maak je kennis met slimme oplossingen voor een duurzame toekomst.

Dome

Ontdek hoe prachtig de aarde is! In het enige koepeltheater in de Benelux bekijk je adembenemende grootbeeldfilms over natuur, cultuur en wetenschap. Op een scherm in de vorm van een halve bol, zo groot als een half voetbalveld. Met filmbeelden overal om je heen, lijkt het alsof je er zelf bij bent. Een subliem geluidssysteem maakt deze beleving nog intenser. Bekijk hier het filmaanbod. 

One Planet Expo

In One Planet Expo leer je alles over de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. De VN willen deze doelen vóór 2030 bereiken om van de aarde een betere plek te maken. Met games, museale objecten, beeld en tekst doe je veel kennis op over de verschillende doelen. Beantwoord prikkelende vragen en ontdek welk type wereldburger jij bent.

One Planet NOW

In het dynamische One Planet NOW! maak je kennis met slimme oplossingen voor een duurzame toekomst. Hoopgevende innovaties waardoor de wereld eerlijker wordt en leefbaar blijft. One Planet NOW! bestaat uit verschillende zones zoals Het Beweegplein, de Bouwplaats en het Future Food Lab. Ontwerpers, onderzoekers en ondernemers tonen hun creatieve initiatieven op thema’s die ons dagelijks bezighouden. Denk aan verantwoord shoppen, planet-proof koken en bio-based bouwen.

Herfstprogramma
Gezocht: toekomstontwerpers! 

Ben jij creatief en vind je het leuk om nieuwe dingen te ontwerpen? Bouw dan mee aan de Stad van de Toekomst. Ga aan de slag met o.a. Minecraft en Lego-challenges. Dit najaar haalt Museon-Omniversum de ontwerper in jou naar boven. Doe mee met de bijzondere bouwchallenges in Minecraft en check tijdens een van de Minecraft Watch Party’s hoe jouw creatie er in de Dome uitziet. Krijg ontwerpideeën met de familie-inspiratieroute en steek je handen uit de mouwen op de vernieuwde bouwplaats en de Lego-playground.

Bekijk hier alle informatie en data 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Museon-Omniversum. 

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie