Aanbieding!

Entreeticket Movie Park’s Hollywood Christmas

29,90

Dagje weg > Pretparken Entreeticket Movie Park’s Hollywood Christmas Pretparken Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 7 januari 2024. Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar. Mobiel beschikbaar.

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 3698 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket Movie Park’s Hollywood Christmas

Prijs elders gezien voor: 44.90

Je ontvangt dit met een korting van ca: 33%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 29.90

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Movie Park Germany!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket Movie Park’s Hollywood Christmas

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 7 januari 2024. Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar. Mobiel beschikbaar.

Categorie: Pretparken

Movie Park’s Hollywood Christmas

Duizenden lichtjes, kleurrijke decoraties, winterse muziek en een typisch Amerikaanse kerstsfeer laten Hollywood in Germany opnieuw schitteren voor het hele gezin! De themagebieden van het park zijn speciaal aangepast aan het winterevenement. Zowel klassieke Amerikaanse kerstfilms als de kerstverlichting en -decoraties in Amerikaanse steden dienen als inspiratie. De evenementendagen zijn gericht op het centrum van het park en vier themagebieden.

Een uitgebreid entertainmentprogramma, geselecteerde attracties en gedetailleerde decoraties worden aangeboden. Het “Hollywood Boulevard” wordt voor het koude seizoen omgetoverd tot “Christmas Boulevard USA” en herinnert aan een typisch Amerikaans stadje met talloze sprookjesachtige lichtjes en kleurrijke decoraties. De “Streets of New York” worden gethematiseerd naar het beroemde Rockefeller Center in New York. De winterse versie van “Nickland” komt tot leven met het “Nickelodeon HoHoHoliday Land”. Een “Wild West Christmas” gebied zal ook worden gecreëerd in het westelijke deel van het park.

Bekijk hier het volledige programma tijdens Movie Park’s Hollywood Christmas.

Bereikbaarheid 

Movie Park Germany is het beste te bereiken met de auto, maar ook met het openbaar vervoer prima te doen. Parkeerkaarten kosten €8 ter plaatse of kunnen vooraf online worden besteld bij je reservering. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Movie Park Germany.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie