Aanbieding!

Entreeticket LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen

15,75

Dagje weg > Museum Entreeticket LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen Museum Koop je tickets voor LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen ticket met [korting] korting. Gratis t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar.

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 3770 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen

Prijs elders gezien voor: 23.00

Je ontvangt dit met een korting van ca: 32%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 15.75

Boek nu extra voordelig dit uitje naar LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen

Koop je tickets voor LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen ticket met [korting] korting. Gratis t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar.

Categorie: Museum

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen verwelkomt families in de wonderlijke wereld van het LEGO® steentje. Tijdens het bezoek hebben kinderen de mogelijkheid om samen met hun vrienden en familie te bouwen, spelen en leren. De attractie bestaat uit vele interactieve onderdelen met onder andere Duplo, LEGO® Ninjago™ en LEGO® Friends™. Daarnaast zijn er ook genoeg plaatsen om gewoon lekker met LEGO® te kunnen spelen en bouwen, is er een 4D bioscoop met leuke LEGO® films en een spannende interactieve attractie-rit door een mooie LEGO® stad.

Een van de onderdelen in de attractie is MINILAND, waar verschillende Haagse highlights zijn nagebouwd in duizenden LEGO® steentjes. Ook zijn er “playmakers” aanwezig.  Zij leren de bezoekers meer over LEGO® en de verschillende bouwwerken en hoe zij dit thuis in de praktijk kunnen toepassen, door het geven van mini-workshops en speciale LEGO® bouwsessies.

Mocht je een unieke bestemming zoeken voor het volgende uitstapje, dan is LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen zeker het bezoeken waard. Interactiviteit, creativiteit en leerzaamheid komen hier allemaal samen, om kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar oud een waardevol uitje te bezorgen. De attractie is volledig overdekt en een bezoek is te combineren met het naastgelegen SEA LIFE Scheveningen.

Bereikbaarheid

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen bevindt zich op de boulevard van Scheveningen, vlakbij het Hotel Kurhaus en de Pier. Deze boulevard is autovrij. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie