Aanbieding!

Entreeticket KidsZoo

7,25

Dagje weg > Indoorspeeltuin Entreeticket KidsZoo Indoorspeeltuin Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 mei 2024. Gratis toegang tot 1 jaar. Reserveren is niet nodig. Mobiel scanbaar.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket KidsZoo

Prijs elders gezien voor: 9.95

Je ontvangt dit met een korting van ca: 27%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 7.25

Boek nu extra voordelig dit uitje naar KidsZoo!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket KidsZoo

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 mei 2024. Gratis toegang tot 1 jaar. Reserveren is niet nodig. Mobiel scanbaar.

Categorie: Indoorspeeltuin

Hang de beest uit in de allerleukste speeltuin van Nederland; KidsZoo in Noordwijkerhout. Hier kan je rekenen op een schone, veilige omgeving en een prettige sfeer. KidsZoo beschikt over een super breed aanbod van speeltoestellen, dus voor ieder wat wils. Kinderen van 1 tot 12 jaar kunnen zich heerlijk uitleven in het speelparadijs. Slinger door de jungle, glijd samen met je vriendjes van de bandenglijbaan, spring zo hoog als je kan op de trampolines, speel een potje voetbal en basketbal, scoor de meeste punten op de interactieve klimmuur, leg een uitdagend parcours af met SisyFox, verzamel ballen voor de ballendouche, klauter op de klimvulkaan en roetsj van alle glijbanen.

Uiteraard is er ook een speciale uitgebreide zone voor de allerkleinsten. Laat jouw peuter heerlijk kruipen, klimmen, klauteren en ravotten in de splinternieuwe peuterzone. Kortom: KidsZoo is 100% avontuur op 2000 m2 speelplezier!

Naast dat de kinderen zich eindeloos vermaken, is het voor de ouders/begeleiders prettig dat de speeltuin ruim en overzichtelijk is opgezet. Geniet van het uitgebreide horeca-assortiment, je wordt aan tafel bedient.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van KidsZoo

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie