Aanbieding!

Entreeticket Kidstop binnenspeeltuin

5,25

Dagje weg > Sport en spel Entreeticket Kidstop binnenspeeltuin Sport en spel Koop je tickets met [korting] korting. 3 maanden geldig. Gratis toegang voor ouders/begeleiders en kinderen t/m 1 jaar. Mobiel scanbaar.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket Kidstop binnenspeeltuin

Prijs elders gezien voor: 7.00

Je ontvangt dit met een korting van ca: 25%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 5.25

Boek nu extra voordelig dit uitje!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket Kidstop binnenspeeltuin

Koop je tickets met [korting] korting. 3 maanden geldig. Gratis toegang voor ouders/begeleiders en kinderen t/m 1 jaar. Mobiel scanbaar.

Categorie: Sport en spel

De binnenspeeltuin, gelegen te Westerlo, laat jouw kinderen de vreugde beleven in een volledige speelinfrastructuur. Kidstop biedt kinderen tussen de 2 en 14 jaar de mogelijkheid om er zich creatief uit te leven met keuze tussen de trampolines, glijbanen, springkastelen, powertoren, funhouse, rollenbaan, ballenbaden, multisportzone, minicarting en meer! Alle speelinrichtingen zijn ontworpen, geconstrueerd, getest en gekeurd conform de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen  door constructeurs die vele jaren professionele ervaring hebben. 

De gehele kidstop binnenspeeltuin is ontworpen en gebouwd om de globale ontwikkeling en het zelfstandig denken bij kinderen te ontwikkelen in een harmonieuse omgeving. De creativiteit, het positief verbeeldingsvermogen en het zelfstandig denken worden er gestimuleerd. Kidstop binnenspeeltuinen is de plaats waar de kinderen op een spelende manier leren handelen in teamverband door een interactieve ervaring. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Kidstop. 

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie