Aanbieding!

Entreeticket Kasteel Hoensbroek

8,00

Dagje weg > Museum Entreeticket Kasteel Hoensbroek Museum Koop je tickets voor Kasteel Hoensbroek met [korting] korting. Mobiel scanbaar.

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 1361 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket Kasteel Hoensbroek

Prijs elders gezien voor: 14.50

Je ontvangt dit met een korting van ca: 45%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 8.00

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Kasteel Hoensbroek!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket Kasteel Hoensbroek

Koop je tickets voor Kasteel Hoensbroek met [korting] korting. Mobiel scanbaar.

Categorie: Museum

In Kasteel Hoensbroek is iedereen een prins of prinses. Iedereen droomt er wel eens van een prinses, jonkvrouw, ridder of prins te zijn! In Kasteel Hoensbroek, één van de mooiste, best bewaarde en best toegankelijke kastelen van Europa, kun je die droom uit laten komen. En het mooie is: of het nu regent of de zon schijnt, een zomeruitje in het meest familievriendelijke kasteel van Nederland is altijd top. Bezoek het kasteel alvast digitaal en speel de game of maak een virtuele rondgang. 

Je kunt er terecht voor leuke speurtochten, uitdagende spelletjes spelen en spijs en drank in de gezellige kelderkeuken. Of speel samen de spellen uit de tijd van ‘ridder Hoen’.

Avonturen uit het verre verleden

In het kasteel komen avonturen uit het verre verleden tot leven. Dwaal rond in de meer dan veertig authentiek ingerichte kamers. Bewonder de roemrijke zalen uit de achttiende eeuw met prachtige plafondschilderingen en kroonluchters. Neem een selfie in de schandpaal op de binnenplaats of beklim de wenteltrap in de middeleeuwse toren. Je ontdekt het kasteel via een leuke familietocht of een rondleidingsboekje.

Alvast even binnenkijken?

Hou je van de nodige voorpret? Kasteel Hoensbroek kun je altijd en overal ontdekken, dankzij een levensechte virtuele rondgang langs de kasteelvertrekken met vele extra’s. Deze Nederlandse primeur maakt innovatief gebruik van ruim honderd 360˚- beelden, en bestaat uit een virtuele kasteelgids, een game voor kinderen, zo’n veertig video’s, downloads en tientallen vergezichten vanuit de kasteelraampjes. Kijk snel op: virtueelkasteel.nl.

Ook buiten haal je je hart op. Kasteel Hoensbroek met haar prachtige slotgracht ligt midden in het groen en leent zich perfect voor mooie wandelingen. Een adembenemend pronkstuk, een topkasteel, gelegen in Hoensbroek (Heerlen), Zuid-Limburg.

Wil je een prins of prinses zijn voor een dag, koop dan nu je tickets. 

Bezoekersinformatie 

Kasteel Hoensbroek ligt in de Nederlandse provincie Limburg, in Hoensbroek (gemeente Heerlen). Je kunt Kasteel Hoensbroek met zowel de auto als het openbaar vervoer bereiken. Voer in je navigatiesysteem ‘Juliana Bernardlaan in Hoensbroek’ in. Je kunt gratis parkeren op de ruime parkeerplaats. De ingang van het kasteel is over de eerste loopbrug.

Kijk voor meer informatie op de website van Kasteel Hoensbroek.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie