Aanbieding!

Entreeticket Kasteel Heeswijk

9,95

Dagje weg > Museum Entreeticket Kasteel Heeswijk Museum Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2024. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang kinderen t/m 3 jaar.

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 2257 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket Kasteel Heeswijk

Prijs elders gezien voor: 12.50

Je ontvangt dit met een korting van ca: 20%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 9.95

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Kasteel Heeswijk!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket Kasteel Heeswijk

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2024. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang kinderen t/m 3 jaar.

Categorie: Museum

Prominent in het bosrijke Brabantse land schittert het monumentale Kasteel Heeswijk, hét Kasteel van Brabant. Het weerspiegelt bijna duizend jaar macht, trots en cultuur van de Brabantse elite. Beleef de duizendjarige geschiedenis van het kasteel: beklim de torens, ontdek de rijke kasteelzalen en geniet van de kasteeltuin en het omringende landgoed. 

Kasteel Heeswijk kent een bewogen geschiedenis die terug gaat tot het jaar 1080. Het is in de loop van de eeuwen veelvuldig verwoest en herbouwd. De huidige vorm dateert uit 1835, het resultaat van een grondige verbouwing en uitbreiding naar de wensen van André, baron van den Bogaerde, die van Kasteel Heeswijk z’n woon- en werkpaleis maakt. Hij geniet vooral bekendheid als eerste Gouverneur van de Koning in Brabant na de afscheiding van België in 1830. De Provincie heeft Kasteel Heeswijk betiteld als Topmonument van Brabant en is 6 dagen per week open voor publiek.

Bereikbaarheid

Kasteel Heeswijk is gevestigd in het Noord-Brabantse dorp Heeswijk-Dinther. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan gratis aan de N279 (navigatie: Kanaaldijk Noord). Neem de afslag Heeswijk-Dinter/Schijndel en volg de toeristische borden. De historische laan brengt je naar de hoofdingang van het kasteel. Bij grote evenementen kan een parkeertoeslag gelden.

Kijk voor meer informatie op de website van Kasteel Heeswijk

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie