Aanbieding!

Entreeticket HAPPINESS Expo

8,80

Dagje weg > Museum Entreeticket HAPPINESS Expo Museum Entreeticket HAPPINESS Expo in Brussel met [korting] korting. Geldig t/m 7 januari 2024. Gratis t/m 6 jaar.

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 3657 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket HAPPINESS Expo

Prijs elders gezien voor: 11.00

Je ontvangt dit met een korting van ca: 20%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 8.80

Boek nu extra voordelig dit uitje naar HAPPINESS!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket HAPPINESS Expo

Entreeticket HAPPINESS Expo in Brussel met [korting] korting. Geldig t/m 7 januari 2024. Gratis t/m 6 jaar.

Categorie: Museum

Kunst maakt ons gelukkig! Dat bewees een recent onderzoek van World Health Organization (WHO). Volgens onderzoekers is kunst namelijk dé remedie tegen een sombere grijze massa. Die theorie wordt gestaafd met wetenschappelijk onderzoek dat het verband aantoonde tussen de beleving van kunst en de toename van dopamine, het ‘gelukshormoon’. Culturele activiteiten, zoals een museumbezoek, zijn dus niet alleen heel erg leuk, maar ook hypergezond. Eerst zien, dan geloven? Stel je geluk op de proef in de digitale expo HAPPINESS. Een meeslepende ervaring vol goede boosts voor je brein!

Immersieve expo door Studio Irma

Hedendaags kunstenaar Studio Irma (Irma de Vries) maakt digitale ervaringskunst en installaties die over de hele wereld honderdduizenden bezoekers trekken. Al meer dan 20 jaar experimenteert De Vries, wiens werk momenteel te zien is in het Moco Museum in Amsterdam en Barcelona, met digitale technologie, computeranimatie, videomapping, augmented reality en smart light projection.

Studio Irma is een revolutionaire dromer die digitale technologieën inzet om de mensen met elkaar te verbinden. Door middel van ruimte, kleur, geluid, beweging en jou – als actieve deelnemer – nodigt Studio Irma uit om een stap te zetten in een wereld van connectivisme.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van HAPPINESS Expo.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie