Aanbieding!

Entreeticket GlowGolf, locaties door heel Nederland!

5,95

Dagje weg > Sport en spel Entreeticket GlowGolf, locaties door heel Nederland! Sport en spel Koop je tickets voor GlowGolf met [korting] korting. Keuze uit: Amsterdam, Capelle, Eindhoven, Enschede, Rotterdam en Schiedam. Geldig t/m 31 dec 2024.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket GlowGolf, locaties door heel Nederland!

Prijs elders gezien voor: 9.25

Je ontvangt dit met een korting van ca: 36%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 5.95

Boek nu extra voordelig dit uitje naar GlowGolf!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket GlowGolf, locaties door heel Nederland!

Koop je tickets voor GlowGolf met [korting] korting. Keuze uit: Amsterdam, Capelle, Eindhoven, Enschede, Rotterdam en Schiedam. Geldig t/m 31 dec 2024.

Categorie: Sport en spel

Speel op één van de overdekte glow-in-the-dark-minigolfbanen van GlowGolf Nederland. Elke locatie heeft zijn eigen thema en wordt het prachtige decor uitgelicht met black lights. Kom met jouw gezin, vrienden, familie of speel een rondje GlowGolf met je collega’s als onderdeel van een bedrijfsuitje. Midgetgolf is nog nooit zo spectaculair geweest!

Locaties 

Amsterdam
Bij GlowGolf Amsterdam is het thema “muziek”. Je speelt minigolf in een waanzinnig fluorescerend decor en ontdekt de wereld van muziek vanaf de jaren 50 tot het heden! De golfbaan staat vol met fraaie decorstukken en de vele hindernissen dagen je uit om een hole in one te slaan.

Capelle
Bij GlowGolf Capelle is het thema “land en zee”. Je speelt minigolf in een waanzinnig fluorescerend decor. De baan heeft fraaie decorstukken en hier en daar speciale effecten om de beleving nog groter te maken en alles is uitgelicht door blacklights. 

Eindhoven 
Bij GlowGolf Eindhoven is het thema “avontuur”. Via een Azteekse tempel en een oude mijn bereik je een science fiction deel waar je tussen de ruimteschepen door moet slaan. Hierna kom je aan in de Deep Sea zone waar je overrompeld wordt door de prachtige decors. Na je onderwaterbeleving kom je in de Jurassic zone waar de dino’s je opwachten.

Enschede
Bij GlowGolf Enschede is het thema “een avontuurlijke reis”. Je speelt minigolf in een waanzinnig fluorescerend decor en je ontdekt vanuit de onderwaterwereld een spannend jungle-eiland waar je steeds meer resten van inheemse bewoners ontdekt. Alles om je heen is op een bijzondere wijze uitgelicht door blacklights.

Schiedam 
Bij GlowGolf Schieddam is het thema “World of Fantasy “. Je speelt minigolf in een waanzinnig decor. Ontmoet vliegende draken, vreemde wezens en giant candy en fantasie figuren. 

Kijk voor meer informatie op de website van GlowGolf. 

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie