Aanbieding!

Entreeticket ENERGETICON

4,50

Dagje weg > Museum Entreeticket ENERGETICON Museum Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2023. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 5 jaar.

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 3665 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket ENERGETICON

Prijs elders gezien voor: 8.00

Je ontvangt dit met een korting van ca: 44%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 4.50

Boek nu extra voordelig dit uitje naar ENERGETICON!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket ENERGETICON

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2023. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 5 jaar.

Categorie: Museum

Beleef en begrijp energie met een bezoek aan het energiemuseum ENERGETICON. Door middel van experimenteren, aanraken en deelnemen leer jij alles over de geschiedenis en toekomst van energie. Een geweldige ervaring voor zowel jong als oud.

Door te experimenteren met stroom, lichte, warmte en kou leer je alles over de energie. Je wordt mee op reis genomen van het begin van fossiele brandstoffen, tot in de toekomst waar hernieuwbare energie de standaard is. Beleef een geweldig dagje uit met het hele gezin!

Bereikbaarheid

Het museum ENERGETICON is gelegen in Duitsland, net over de grens nabij Kerkrade. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van ENERGETICON.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie