Aanbieding!

Entreeticket City Canal Cruise door Amsterdam

12,50

Dagje weg > Rondvaart Entreeticket City Canal Cruise door Amsterdam Rondvaart City Canal Cruise Amsterdam via Blue Boat Company met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2022. Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis mee.

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 2197 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket City Canal Cruise door Amsterdam

Prijs elders gezien voor: 19.50

Je ontvangt dit met een korting van ca: 36%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 12.50

Boek nu extra voordelig dit uitje!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket City Canal Cruise door Amsterdam

City Canal Cruise Amsterdam via Blue Boat Company met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2022. Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis mee.

Categorie: Rondvaart

Er is geen betere manier om Amsterdam te bewonderen dan vanaf het water en tijdens deze rondvaart maak je kennis met alle hoogtepunten van de stad – de beroemde 17e eeuwse grachtenpanden & pakhuizen uit de VOC-tijd, maar ook het Amsterdam van vandaag met het muziekgebouw aan het IJ aan de hippe, moderne Piet Heinkade. Op alle afvaarten kun je gratis gebruik maken van het Personal Audio Systeem en luisteren naar het audio verhaal in één van de beschikbare 19 talen. Kortom, de City Canal Cruise is de ideale manier om Amsterdam te (her-)ontdekken!

En voor de kinderen is er zelfs een speciaal Kids Cruise audio avontuur met bijbehorend activiteiten pakketje!

De “Gezocht: Zoetwaterpiraten” kids cruise is een audio verhaal voor de kleinste bezoekers. Dit interactieve verhaal met opdrachtenboekje, potloodjes en echte piratenkijker is inbegrepen bij ieder kinderkaartje. Tijdens de gewone rondvaart luisteren de kids via het Personal Audio Systeem naar hun eigen audio verhaal (beschikbaar in Nederlands & Engels) waarin vriend Sjonnie de Amsterdamse muis ze mee nemen op een avontuur door de grachten.

Rolstoel toegankelijk

Indien er een rolstoel in het gezelschap bevindt, dan wordt ervoor gezorgd dat je mee vaart met een boot die rolstoel toegankelijk is. Je wordt verzocht om uiterlijk 15 minuten van te voren aanwezig te zijn. 

Ontdek Amsterdam

De City Canal Cruise is goed te combineren met een dagje Amsterdam. Er is genoeg te doen in deze bruisende stad. Breng een bezoekje aan een museum, relax in het Vondelpark, ga shoppen in de 9 Straatjes en geniet van het heerlijke weer op een terrasje met een hapje en een drankje. In Amsterdam beleef je ongetwijfeld een gezellig dagje weg! 

Bereikbaarheid

Je kunt opstappen aan de Stadhouderskade 501 (tegenover Hard Rock Cafe). Deze locatie is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Blue Boat. 

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie