Aanbieding!

Entreeticket Burgers’ Zoo

22,00

Dagje weg > Dierentuin Entreeticket Burgers’ Zoo Dierentuin Koop je tickets voor dierentuin Burgers Zoo Arnhem met [korting] korting. Ticket direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Kinderen t/m 3 jaar gratis.

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 3654 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket Burgers’ Zoo

Prijs elders gezien voor: 26.50

Je ontvangt dit met een korting van ca: 17%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 22.00

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Burgers’ Zoo!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket Burgers’ Zoo

Koop je tickets voor dierentuin Burgers Zoo Arnhem met [korting] korting. Ticket direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Kinderen t/m 3 jaar gratis.

Categorie: Dierentuin

Koninklijke Burgers’ Zoo presenteert een avontuurlijk en educatief evenement tot en met de kerstvakantie: IJstijd & Zoo. In het spoor van de mammoet. Verspreid door het Arnhemse dierenpark spotten bezoekers tientallen diersoorten uit de IJstijd op ware grootte, die speciaal voor Burgers’ Zoo zijn ontworpen. Diverse dieren bewegen en maken geluid. Kom het beleven: een ijskoud avontuur voor jong en oud!

Ontdek de dieren

Bezoekers ontdekken negentien verschillende diersoorten die leefden in de IJstijd in natuurgetrouwe afmetingen. De wolharige mammoet is ontzagwekkend groot, terwijl de dwergolifant verrassend klein blijkt te zijn. Sommige diersoorten blijken al sinds de IJstijd voor te komen en in al die tijd nauwelijks veranderd te zijn. Op een wandeltocht door het park ontmoet je alle ijstijd-dieren! 

Op avontuur met Snowy de poolvos

Snowy de poolvos neemt de jonge avonturiers mee op spannende en educatieve audiotour langs alle dieren op een route door het park. Het verhaal kan op elk informatiebord deel voor deel gelezen worden, maar nog leuker is het om de QR-codes te scannen op je smartphone, waarna het verhaal wordt verteld door stemacteurs. Spelenderwijs leren kinderen veel over de ijstijd-dieren, terwijl ze het kleurrijke verhaal op de voet volgen. 

Bereikbaarheid

Burgers’ Zoo is gelegen in de Gelderse hoofdstad Arnhem en is het hele jaar geopend. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Burgers’ Zoo beschikt over een groot parkeerterrein naast de hoofdingang. Hier zijn ook een ruim aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig. Vanuit hier ben je binnen enkele minuten in het park. Aan de kassa kun je een parkeerkaart kopen voor €8. 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Burgers’ Zoo. 

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie