Aanbieding!

Entreeticket binnenspeeltuin + evt. pannenkoek bij Raf & Otje

8,50

Dagje weg > Indoorspeeltuin Entreeticket binnenspeeltuin + evt. pannenkoek bij Raf & Otje Indoorspeeltuin Koop je tickets voor binnenspeeltuin bij Raf & Otje + eventuele pannenkoek met [korting] korting. 3 maanden geldig. Kinderen kleiner dan 85 cm gratis toegang.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Entreeticket binnenspeeltuin + evt. pannenkoek bij Raf & Otje

Prijs elders gezien voor: 12.00

Je ontvangt dit met een korting van ca: 29%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 8.50

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Raf en Otje!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Entreeticket binnenspeeltuin + evt. pannenkoek bij Raf & Otje

Koop je tickets voor binnenspeeltuin bij Raf & Otje + eventuele pannenkoek met [korting] korting. 3 maanden geldig. Kinderen kleiner dan 85 cm gratis toegang.

Categorie: Indoorspeeltuin

Kom ravotten bij Raf en Otje in Turnhout, de avontuurlijkste binnenspeeltuin van de Kempen! De grote jongens en meisjes, tot 12 jaar, kunnen in de indoor speeltuin klauteren op de Regenboogvulkaan, het piratenschip van Jack veroveren of de sleutel van de schatkist zoeken. Aye aye kapitein! Speciaal voor kindjes tussen 0 en 4 jaar is er een aparte, veilige peuterspeeltuin. 

Terwijl de kids lekker spelen en ravotten kun je als ouders zorgeloos genieten bij de brasserie. Zowel het terras boven de binnenspeeltuin als de brasserie kijken uit op de speelzone. Je verliest je kids dus niet uit het oog. 

Bereikbaarheid

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Raf & Otje. 

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie