EK 2024: Play Off winnaar Poule A – Nederland Hamburg

799,00

3 dagen in Hamburg incl. hotel in het centrum en ticket voor de wedstrijd van het Nederland Elftal op 16 juni tijdens het EK 2024 EK 2024: Play Off winnaar Poule A – Nederland in Hamburg Duitsland

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 387649 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

EK 2024: Play Off winnaar Poule A – Nederland vakantie travel deal van vandaag

Duitsland / Hamburg / Hamburg


Boek nu een heerlijke vakantie deal naar Duitsland

3 dagen in Hamburg incl. hotel in het centrum en ticket voor de wedstrijd van het Nederland Elftal op 16 juni tijdens het EK 2024

Voordeelreisjes prijs vanaf: 799.00


Omschrijving:

Je verblijft in een comfortabel hotel in of nabij Hamburg. Het hotel is van alle gemakken voorzien en zal op maximaal 30 kilometer van het voetbalstadion gelegen zijn.

Welkom bij de spanning en opwinding van het EK 2024!
Stel je voor: je bevindt je te midden van gepassioneerde voetbalfans, omringd door de maritieme sfeer van Hamburg. Het Volksparkstadion gonst van de verwachting als de Play Off winnaar van Poule A en het Nederlands Elftal het veld betreden voor een strijd vol sportiviteit en nationale trots. Het geluid van zingende supporters, het zicht op vakkundige passes en de ontlading bij elk doelpunt maken deze ervaring onvergetelijk.
Dus bereid je voor op een dag vol emoties, vreugde en hopelijk de triomf van het Nederlands elftal. Laat de oranje kleuren wapperen en maak je klaar voor een onvergetelijke voetbalervaring in het hart van Hamburg tijdens het EK 2024!

Lees meer…

Categorie: Voetbaldeals

2 overnachtingen


Bekijk alle vertrek mogelijkheden >

Adres locatie:

Sylvesterallee 7

22525

Hamburg  Duitsland

Aantal sterren: 0

Boek de deal >

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie

Plaats

Regio

Land