Efteling


40,00

Efteling het park waar al je dromen uitkomen…vanaf 40,-

Koop tickets

Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet….

Boek je tickets of kom heerlijk overnachten…

Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten race achtbaan Joris en de Draak.

Waar waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten en waar je met de hele familie afdwaalt in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie!

Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling.

De Efteling is een attractiepark en recreatiecomplex in Kaatsheuvel, een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.

Naast het attractiepark omvat de hele Wereld van de Efteling een theater (Efteling Theater), twee hotels (Efteling Hotel en Efteling Loonsche Land), twee vakantieparken (Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land Hotel) en een golfpark

Efteling: een attractiepark met nieuwe, spannende attracties en sprookjes voor het leukste dagje uit! Koop online tickets voordelig voor pretpark Efteling.

Geniet eindeloos van de lange zomerdagen
Tijdens de zomermaanden komt de Wereld van de Efteling nóg meer tot leven. In het zonovergoten park vind je volop verkoeling in de leukste waterattracties, geniet je van spectaculair entertainment en bewonder je de natuur op haar mooist. Het park is in juli en augustus tot 20.00 uur geopend en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 23.00 uur. Zo geniet je samen eindeloos van de lange zomerdagen in de Wereld vol Wonderen.

Koop tickets online voordeliger

  • Kinderen t/m 3 jaar gratis
  • Ontvang tickets per e-mail
  • Bestel gelijk je Tickets online voordeliger dan bij de kassa klik hier >>

 

Vind volop verkoeling
Ga op avontuur door de woeste rivier van de Piraña of stap aan boord van het spookschip De Vliegende Hollander. Of dobber je liever rustig op het water in de Gondoletta? Voel de frisse wind tijdens een ritje op hoge snelheid in Joris en de Draak of de Python. Nog meer verkoeling vind je in het Avonturen Doolhof, waar de fonteinen te pas en te onpas hun stralen laten spetteren. Zie je liever dansende fonteinen op een afstand? Bewonder dan de oogverblindende watershow Aquanura.

Bekijk het Efteling hotel klik hier >>  voor sprookjesachtig logeren

Negen Pleinen Festijn
Laat je deze zomer verwonderen door spectaculair entertainment tijdens het Negen Pleinen Festijn. Elke vrijdag- en zaterdag in juli en augustus kun je op de negen pleinen terecht voor sprookjesachtige optredens, wonderlijke ontmoetingen en zomerse lekkernijen. Gezelligheid gegarandeerd!

 

Terrasje of picknick?
Zin in een verfrissend tussendoortje? Neem plaats op een terrasje en geniet van een verse sandwich, frisse smoothie of je favoriete ijsje. Of strijk neer op een van de grasvelden en ga gezellig samen picknicken in het zonnetje. Er is genoeg lekkers te verkrijgen in het park deze zomer!

 

Ga op vakantie naar de Efteling!
Wil je samen nóg langer genieten? Boek een overnachting, lang weekend of midweek in een van onze sfeervolle vakantiewoningen of sprookjesachtige hotelkamers. Tijdens je hele verblijf heb je onbeperkt toegang tot het park. Zo hoef je niets te missen van de vele attracties, indrukwekkende shows en zomerse lekkernijen.

 

Het magische Efteling hotel…

Efteling-hotel-ingang-voordeelreisjes

Ontdek de magie van het park hier…  klik hier >>

Vantiepark Efteling Bosrijk overnachten klik hier >>

Boek een overnachting in het Efteling hotel klik hier >>

Comfortabel overnachten in het Loonsche Land Hotel klik hier >>

Midden in de natuur…Vakantiepark Efteling Loonsche Land klik hier >>