Busreis Indrukwekkend Berlijn & Potsdam

439,00

Busreis Indrukwekkend Berlijn & Potsdam Busreis Berlijn Duitsland

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 326 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Goedkope vakantie op Voordeelreisjes

Duitsland / Berlijn / Berlijn

Deze reis wordt uitgevoerd door: Oad vakanties


Voordeelreisjes prijs vanaf: 439.00

Type vakantie: Busreis

Busreis

Omschrijving:

Ga mee naar de fascinerende stad Berlijn, een stad met historie en met toekomst. Nergens anders is het contrast tussen het verleden en heden zo indrukwekkend. Na de val van de muur is het fascinerend om te zien welke veranderingen Berlijn heeft ondergaan. Talloze gedenkplaatsen verwijzen naar de bewogen geschiedenis van Berlijn. Er is een geheel nieuw centrum gebouwd, de Potsdamer Platz, met futuristische gebouwen en moderne architectuur. Daarnaast zijn vele historische gebouwen gerestaureerd en zijn de herinneringen aan Oost-Berlijn nog steeds tastbaar.
Wij nemen u mee langs de meest interessante bezienswaardigheden van Berlijn en tonen u de ingrijpende veranderingen die deze dynamische en multiculturele stad sinds de eenwording heeft ondergaan. Tijdens deze reis proberen wij u al deze veranderingen zo goed mogelijk te laten zien, van het Mauerpark met overblijfselen van de Muur tot het nieuwe Berlijn op de Potsdamer Platz. Ook is er voldoende tijd om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken. Er zijn vele beroemde monumenten en musea zoals het Joods Museum en het museumeiland waar u vijf verschillende musea vindt en door UNESCO tot werelderfgoed is verklaard. Gaat u liever winkelen, dan mag een bezoek aan het beroemde warenhuis KaDeWe aan de Kurfürstendamm niet ontbreken. Naast Berlijn maken we ook tijd vrij om de residentiestad Potsdam te bezoeken. Hier zien we een aantal prachtige kastelen en zelfs een Hollandse wijk!
Tijdens deze verzorgde reis zult u het allemaal ontdekken. U verblijft in een 4-sterren hotel in het westen van Berlijn.

Meer reisinfo >

Extra info:

Aantal sterren:

Cijfer:

Vertrek wekelijks

Aanbieding met snel vertrek

Bekijk alle vertrekdata >

Boek voor de laagste prijs >

Zoek je een andere vakantie in Berlijn? klik hier >

Zoek je meer hotels in Berlijn? klik hier >

Deel deze aanbieding met je vrienden…

Extra informatie

Naam

categorie

Land

Regio

Plaats