Busreis Het Reuzengebergte van Tsjechië

639,00

Busreis Het Reuzengebergte van Tsjechië Busreis Reuzengebergte Tsjechië

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 460 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Goedkope vakantie op Voordeelreisjes

Tsjechië / Reuzengebergte / Vrchlabi

Deze reis wordt uitgevoerd door: Oad vakanties


Voordeelreisjes prijs vanaf: 639.00

Type vakantie: Busreis

Busreis


Omschrijving:

Deze vakantie van Oad brengt u naar Tsjechië; het Boheems Paradijs en het Reuzengebergte. Deze prachtige gebieden liggen honderd kilometer ten noorden van de hoofdstad Praag.
Het Reuzengebergte dankt zijn naam aan de legendarische reus Krakonos, die volgens de overlevering het natuurgebied beschermt. Sinds 1962 is het gebergte een Nationaal Park en vormt het de grens met Polen. Naaldbossen, bergmeertjes, groene weiden, ravijnen en bergen zorgen voor een afwisselend landschap te midden van schilderachtige dorpen met houten huisjes. De traditionele houtarchitectuur in deze streken is heel bijzonder. In het Reuzengebergte ontspringt de rivier de Elbe waarlangs mooie steden liggen zoals Hradec Králové met zijn mooie Jugendstilgebouwen.
We maken mooie tochten door de prachtige natuur en brengen een bezoek aan de hoofdstad van Tsjechië; Praag. Bohemen wordt vaak in één adem genoemd met het bijzondere glaswerk dat hier vandaan komt. We bezoeken één van de oudste glasfabrieken van Tsjechië. Ons uitgangspunt voor het bezoeken van al deze mooie plekken is het charmante Vrchlabí, gelegen aan de voet van het Reuzengebergte. Het plaatsje heeft een gezellig marktplein met oude vakwerkhuizen waaraan ook ons hotel is gelegen. Kortom: een bijzonder mooie, afwisselende reis waar u met heel veel plezier aan terug zult denken!

Meer reisinfo >

Extra info:

Aantal dagen: 8

Aantal sterren:

Cijfer:

Vertrek wekelijks

Aanbieding met snel vertrek

Bekijk alle vertrekdata >

Boek voor de laagste prijs >

Zoek je een andere vakantie in Vrchlabi? klik hier >

Zoek je meer hotels in Reuzengebergte? klik hier >

Deel deze aanbieding met je vrienden…

Extra informatie

Naam

categorie

Land

Regio

Plaats