Busreis Heidelberg en het mooie Odenwald

489,00

Busreis Heidelberg en het mooie Odenwald Busreis Odenwald Duitsland

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 1378 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Goedkope vakantie op Voordeelreisjes

Duitsland / Odenwald / Schriesheim

Deze reis wordt uitgevoerd door: Oad vakanties


Voordeelreisjes prijs vanaf: 489.00

Type vakantie: Busreis

Busreis

Omschrijving:

Maak kennis met het magische Odenwald, een prachtig natuurgebied op de grens van de deelstaten Hessen, Beieren en Baden Württemberg. U vindt hier afwisselende landschappen, vriendelijke dorpjes en mooie wijngaarden.
Tijdens deze reis gaan we onder andere naar universiteitsstad Heidelberg en maken we uiteraard een natuurtocht door de omgeving. Heidelberg is met trots een historische stad te noemen, waar elk jaar veel toeristen naartoe gaan. De stad wordt gedomineerd door het kasteel van Heidelberg. Het is een gigantisch structuur dat gebouwd werd op een heuvel, met een geweldig uitzicht over de stad. Ook is de opmerkelijke 18e eeuwse oude brug en de aangrenzende middeleeuwse poort naar de stad met barokke toren één van de favorieten om te bekijken. In de buurt van deze toren bevindt zich een brouwerij waar lekkere bieren geproefd kunnen worden.
Middels een mooie natuurtocht maakt u kennis met het Odenwald. Het Odenwald is een heuvelachtig landschap waar de rivieren de Main en de Neckar doorheen stromen. Tegen de hellingen liggen niet alleen bossen, maar ook weiden en wijngaarden. Deze tocht brengt ons naar 'De Parel aan de Main': het vakwerkstadje Miltenberg. Een prachtige reis in ons programma. U verblijft in het mooie Hotel Scheid.

Meer reisinfo >

Extra info:

Aantal sterren:

Cijfer:

Vertrek wekelijks

Aanbieding met snel vertrek

Bekijk alle vertrekdata >

Boek voor de laagste prijs >

Zoek je een andere vakantie in Schriesheim? klik hier >

Zoek je meer hotels in Odenwald? klik hier >

Deel deze aanbieding met je vrienden…

Extra informatie

Naam

categorie

Land

Regio

Plaats