Busreis Gardameer, Venetië & Verona

799,00

Busreis Gardameer, Venetië & Verona Busreis Gardameer Italië

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 431 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Goedkope vakantie op Voordeelreisjes

Italië / Gardameer / Garda

Deze reis wordt uitgevoerd door: Oad vakanties


Voordeelreisjes prijs vanaf: 799.00

Type vakantie: Busreis

Busreis

Omschrijving:

Ga mee met Oad op reis naar het Gardameer. Het Gardameer is het grootste meer van Italië, maar het zijn vooral de diepblauwe kleur en de romantische omgeving die het zo aantrekkelijk maken. Het afwisselende, schilderachtige landschap heeft rotsachtige bergen, groene heuvels, pittoreske stadjes en een mediterrane begroeiing van cipressen, oleanders en citroenbomen. En alsof dat niet aangenaam genoeg is, schijnt de zon er ook nog eens bijna altijd!
De uitvalsbasis voor deze busreis is het gezellige en schilderachtige plaatsje Garda, gelegen aan de oostkant van het Gardameer. Garda heeft een vissershaventje dat wordt omringd door vele terrasjes en gezellige winkelstraatjes. Ook de directe omgeving van Garda is de moeite waard. Zo worden er verschillende tochten gemaakt langs het Gardameer, waarbij we zowel het noordelijke als het zuidelijke deel van het meer bewonderen. Palmen, cipressen, olijfbomen en hier en daar zelfs citroenbomen zijn kenmerkend voor het Gardameer en zullen we dan ook regelmatig zien. Verder staat ook een bezoek aan Venetië op het programma, waarbij u uiteraard ook de mogelijkheid krijgt om de stad vanaf een we de stad uiteraard ook vanaf een boot te bekijken.
Verlenging
Deze reis is ook als 17-daagse reis te boeken. Tijdens de verlenging (2e week) heeft u geen excursies. Voor prijzen en reserveren neem contact op met ons call center: 0547-28 44 88.

Meer reisinfo >

Extra info:

Aantal sterren:

Cijfer:

Vertrek wekelijks

Aanbieding met snel vertrek

Bekijk alle vertrekdata >

Boek voor de laagste prijs >

Zoek je een andere vakantie in Garda? klik hier >

Zoek je meer hotels in Gardameer? klik hier >

Deel deze aanbieding met je vrienden…

Extra informatie

Naam

categorie

Land

Regio

Plaats