Aanbieding!

Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht

10,00

Dagje weg > Beurzen Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht Beurzen Koop je tickets met [korting] korting voor Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht van 22 t/m 24 maart 2024. Geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 3742 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht

Prijs elders gezien voor: 15.00

Je ontvangt dit met een korting van ca: 33%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 10.00

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Beurs Eigen Huis!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht

Koop je tickets met [korting] korting voor Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht van 22 t/m 24 maart 2024. Geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Categorie: Beurzen

Bouw- of verbouwplannen? Kom dan van 22 t/m 24 maart 2024 naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht. Beurs Eigen Huis is dé beurs waar je al je woondromen waar kunt maken! Of je nu voor een nieuwe keuken, badkamer, tuin of interieur gaat: hier vind je alle specialisten voor het realiseren van jouw droomhuis onder één dak.

Neem de tekeningen van jouw kavel of huidige woning mee naar de beurs en ga in gesprek met een (tuin)architect of aannemer om de mogelijkheden voor jouw droomhuis te bespreken. Wil je je huidige woning gaan verduurzamen en heb je nog geen verduurzamingsplan? Schrijf je vragen op en stel ze aan een onafhankelijke adviseur op het Duurzaam Wonen & Adviesplein. Of bezoek een van de workshops of het sprekerspodium waar tal van inspirerende sprekers klaarstaan om jou te voorzien van handige tips & tricks.

Tijdens Beurs Eigen Huis is er op zaterdag en zondag een gratis Kinder Knutselplein. Hier kunnen kinderen t/m 12 jaar twee uur lang onder begeleiding zoveel droomhuizen knutselen als ze maar willen

Bereikbaarheid 

Beurs Eigen Huis vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is mogelijk om betaald te parkeren bij de Jaarbeurs, maar gezien de ligging van de Jaarbeurs naast Centraal Station Utrecht is de locatie top te bereiken met de trein. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en voor de actuele reis- en vertrektijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Beurs Eigen Huis.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie