Aanbieding!

Bart & Bites speeltegoed t.w.v. €20

12,50

Dagje weg > Sport en spel Bart & Bites speeltegoed t.w.v. €20 Sport en spel Geniet van een speeltegoed t.w.v. €20 bij Bart & Bites met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig.

Prijzen & Boeken Vergelijk

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Bart & Bites speeltegoed t.w.v. €20

Prijs elders gezien voor: 20.00

Je ontvangt dit met een korting van ca: 38%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 12.50

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Bart & Bites!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Bart & Bites speeltegoed t.w.v. €20

Geniet van een speeltegoed t.w.v. €20 bij Bart & Bites met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig.

Categorie: Sport en spel

De nieuwe speelhal bij Bart & Bites heeft de leukste arcade-games voor jong en oud. Een arcadehal is een plek waar je games kunt spelen. Maar ze hebben nog wel meer soorten spelletjes dan videogames. Zo vind je er pooltafels, airhockeytafels en grijpmachines! Bij Bart & Bites hoef jij je geen moment te vervelen! 

Airhockey
Ga de airhockey-challange aan met jouw vrienden. De drie kleurrijke ontwerpen en de felle LED-lampjes nodigen uit tot spelen. Het speelveld is gemaakt van roestvrij staal en biedt de snelste gameplay!

Hero of Steel
Speel Hero of Steel, een unieke arcadegame met sciencfiction thema. Het bevat speciale effecten zoals bliksem en ijsstoten voor een realistisch schietgevoel met een grote 3D mobiele spelscene en waterkanon om de waterdruk te regelen. Leuk voor spelers van alle leeftijden!

Combo Boxer
Of je nu in de stemming bent om tegen een bokszak te slaan of tegen een voetbal te trappen, het kan nu allebei met onze Combo Boxer Prijs-machine. Zoals de naam al aangeeft, kun je een leuke prijs winnen door te spelen!

Bereikbaarheid

Je kunt de auto gratis parkeren bij Barts & Bites. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Barts & Bites.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie