Aanbieding!

Amsterdam Light Festival rondvaart via Blue Boat

19,95

Dagje weg > Rondvaart Amsterdam Light Festival rondvaart via Blue Boat Rondvaart Geniet van een rondvaart Amsterdam Light festival met [korting] korting. Geldig t/m 21 januari 2024. Gratis t/m 3 jaar. Tickets direct beschikbaar

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 3532 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Amsterdam Light Festival rondvaart via Blue Boat

Prijs elders gezien voor: 26.00

Je ontvangt dit met een korting van ca: 23%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 19.95

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Blue Boat Company!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Amsterdam Light Festival rondvaart via Blue Boat

Geniet van een rondvaart Amsterdam Light festival met [korting] korting. Geldig t/m 21 januari 2024. Gratis t/m 3 jaar. Tickets direct beschikbaar

Categorie: Rondvaart

Tijdens de donkere wintermaanden brengt Amsterdam Light Festival licht in de stad. Kunstenaars worden gevraagd een kunstwerk voor het festival te maken, welke gezamenlijk een route op en langs de grachten vormen. Als non-profit stichting is het hun doel om bezoekers te verbinden en te verrijken. Dit is mogelijk met één van de vaar- of wandelbelevingen, waarmee je niet alleen je festivalbezoek verrijkt, maar ook direct de lichtkunst ondersteunt.

Voor Amsterdam Light Festival 2023-2024 hebben zij kunstenaars gevraagd om na te denken over het effect van technologie en kunstmatige intelligentie (ook wel ‘AI’) op ons alledaagse leven. Hoe we communiceren, contact leggen en creëren, wordt allemaal beïnvloed door technologie en AI. Wat is de impact hiervan op ons menselijk zijn? Hoe verandert de samenleving en maatschappij door deze digitale evolutie? En waar liggen de grenzen? De verschillende perspectieven worden belicht tijdens Editie 12, met thema: LOADING… Revealing Art, AI and Tech.

De route bestaat uit meer dan twintig lichtkunstwerken van internationale kunstenaars. Van gerenommeerde namen tot verrassende nieuwkomers en alles wat daartussenin zit. Een diverse selectie dus. Zij gaan dieper in op de relatie met personal tech, de mobiele telefoon voorop – we kunnen niet meer zonder, maar soms wil je dat ding in de gracht smijten. Ook onderwerpen als zwermintelligentie, zelflerende algoritmes, gezichtsherkenning en motion-capture passeren de revue.

Vanaf donderdag 30 november tot en met zondag 21 januari zetten ze iedere avond om 17.00 uur de lichten aan. Afhankelijk van de dag, gaan de lichten om 22.00 of 23.00 uur uit.

Inclusief

  • 90 minuten Amsterdam Light Festival Cruise
  • Audio commentaar in Engels en Nederland
  • Oordopjes voor het beluisteren van het audioverhaal

Bereikbaarheid

De opstapplaats voor de rondvaart van Blue Boat tijdens Amsterdam Light Festival bevindt zich bij Stadhouderskade 501 tegenover Hard Rock Cafe. 

Kijk voor meer informatie op de website van Blue Boat – Amsterdam Light Festival.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie