Aanbieding!

Amsterdam Light Festival rondvaart via Amsterdam Boat Cruises

29,50

Dagje weg > Rondvaart Amsterdam Light Festival rondvaart via Amsterdam Boat Cruises Rondvaart Geniet van een rondvaart Amsterdam Light festival op de Stan Huygens inclusief drankje met [korting] korting. Geldig van 30 november 2023 t/m 21 januari 2024.

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 3687 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Amsterdam Light Festival rondvaart via Amsterdam Boat Cruises

Prijs elders gezien voor: 44.50

Je ontvangt dit met een korting van ca: 34%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 29.50

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Amsterdam Boat Cruises!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Amsterdam Light Festival rondvaart via Amsterdam Boat Cruises

Geniet van een rondvaart Amsterdam Light festival op de Stan Huygens inclusief drankje met [korting] korting. Geldig van 30 november 2023 t/m 21 januari 2024.

Categorie: Rondvaart

De oude liefde van Freddie Heineken vaart deze winter weer in Amsterdam. Vaar mee met de Stan Huygens van Amsterdam Boat Cruises en beleef Amsterdam op zijn mooist.

Van 30 november 2023 t/m 21 januari 2024 vindt het Amsterdam Light Festival plaats. Amsterdam is in de winter fantastisch verlicht. Veel bruggen en historische gebouwen worden prachtig uitgelicht.

90 minuten rondvaart over het IJ, de Amstel en langs de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival vanaf Amsterdam-Noord varen zij met de super de luxe Stan Huygens 100% elektrische rondvaartboot via het IJ richting het centrum van Amsterdam. Je vaart door de prachtig verlichte grachten en bruggen van onze hoofdstad. Onderweg zie je 20 prachtige lichtkunstwerken in en om de grachten van Amsterdam. Een unieke belevenis.

Bereikbaarheid

Je kunt de pont F3 Buiksloterweg nemen achter het Centraal Station. Vanaf het pontje loop je meteen naar links richting de A’dam Toren. Na 250 meter zie je rechts na de brug de vertreksteiger van Amsterdam Boat Cruises. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie