Aanbieding!

Amsterdam Light Festival rondvaart via Amsterdam Boat Cruises

9,95

Dagje weg > Rondvaart Amsterdam Light Festival rondvaart via Amsterdam Boat Cruises Rondvaart Geniet van een rondvaart Amsterdam Light festival via Amsterdam Boat Cruises met [korting] korting. Geldig van 30 november 2023 t/m 21 januari 2024.

Prijzen & Boeken Vergelijk
Artikelnummer: 3593 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Goedkoop een uitje op Voordeelreisjes

Aanbieding vandaag: Amsterdam Light Festival rondvaart via Amsterdam Boat Cruises

Prijs elders gezien voor: 13.25

Je ontvangt dit met een korting van ca: 25%

Voordeelreisjes prijs vanaf: 9.95

Boek nu extra voordelig dit uitje naar Amsterdam Boat Cruises!

Direct naar de deal >


Omschrijving: 

Amsterdam Light Festival rondvaart via Amsterdam Boat Cruises

Geniet van een rondvaart Amsterdam Light festival via Amsterdam Boat Cruises met [korting] korting. Geldig van 30 november 2023 t/m 21 januari 2024.

Categorie: Rondvaart

Van 30 november 2023 t/m 21 januari 2024 vindt voor de twaalfde keer het Amsterdam Light Festival plaats. Amsterdam is in de winter fantastisch verlicht. Veel bruggen en historische gebouwen worden prachtig uitgelicht.

Vanaf Amsterdam-Noord varen Amsterdam Boat Cruises met een gloednieuwe 100% elektrische rondvaartboot via het IJ richting de Amstel. Onderweg passeren zij het Nemo en het volledig gerestaureerde Scheepvaartmuseum. De Amstel is geweldig verlicht. Via de beroemde Magere Brug varen ze door naar de beroemde dierentuin Artis. Onderweg zie je 20 prachtige lichtkunstwerken in en om de grachten van Amsterdam. Een unieke belevenis.

De beste manier om van deze lichtkunstwerken te genieten is varend door de grachten. Vanaf het water heb je een eersteklas uitzicht op de lichtkunst terwijl je ontspannen kunt rondkijken. De bijna 6 km lange Amsterdam Light Festival waterroute is zo uitgestippeld dat je alle kunstwerken in de grachten en op de kade kunt zien.

Amsterdam Boat Cruises is een officiële partner van het Amsterdam Light Festival. Met de speciale Amsterdam Light Festival Cruise stap je aan boord van een nieuwe, comfortabele, moderne en verwarmde boot vanaf de steiger naast This is Holland en de A’dam Toren in Amsterdam Noord. Onderweg vertelt de schipper in het Nederlands en Engels je meer over de prachtige kunstwerken en de highlights van de stad. In het Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Italiaans is ook een uitgebreide informatiebrochure beschikbaar die aan al onze gasten wordt uitgereikt.

Bereikbaarheid

Je kunt de pont F3 Buiksloterweg nemen achter het Centraal Station. Vanaf het pontje loop je meteen naar links richting de A’dam Toren. Na 250 meter zie je rechts na de brug de vertreksteiger van Amsterdam Boat Cruises. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Lees meer…


Boek de deal >

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

Naam

laagste prijs

categorie